Karácsony van, és a szüleim kidobtak otthonról, mihez kezdjek?
18 éves vagyok de még gimis, félretett pénzem nincsen
A barátaimhoz, rokonokhoz, sehova nem tudnék menni, de itthonról is leghamarabb ma este el kell mennem, közölték, hogy nem maradhatok egy balhé miatt
Anyukámnak fáj érte a szíve, de apám hajthatatlan
Mihez tudnék kezdeni hovamenjek? :(
Komolyan gondolja, delelott mar elkuldott itthonrol, el is mentem egy seta erejeig legalabb kiszelloztetni a fejem, aztan anyukam sirva hivott hogy jojjek haza apam elment itthonrol... aztan meglatta hogy ujra itthon vagyok es kiborult
A szobamon nincs zarhato ajto, siman csak becsukni lehet, meg sajnos mosdoba meg ilyesmi akkor is kikell jarnom pedig ez jo otlet lenne:D
Igazából nem tudom, hogy kamu e a kérdés... Persze lehet az is, mert miért ne lehetne.
De amúgy a történetben semmi hihetetlen nincs.
Az én anyám, meg az élettársa ennél rosszabb...
Amikor még néhány hete ott laktam, akkor egyszer egész nap szekált az élettársa, nem tudtam hova elmenekülni, bújni, követett és mondta a hülyeségeit.
Amikor visszaszóltam, akkor természetesen ki dobtak és husángokkal fenyegetőztek, hogy megvernek.
Sajnos előtte költöztünk oda pár nappal és még be sem voltam oda jelentve, csak a régi lakcímkártyám volt...
És kijárási korlátozás alatt, éjszaka kellett távoznom, egy szál pulcsiban, pénz nélkül, amikor a vonat is csak néhány óránként járt (meg eleve gyalog 30 percre van az állomás).
A telefonomat alig engedték, hogy elhozzam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!