Karácsony van, és a szüleim kidobtak otthonról, mihez kezdjek?
18 éves vagyok de még gimis, félretett pénzem nincsen
A barátaimhoz, rokonokhoz, sehova nem tudnék menni, de itthonról is leghamarabb ma este el kell mennem, közölték, hogy nem maradhatok egy balhé miatt
Anyukámnak fáj érte a szíve, de apám hajthatatlan
Mihez tudnék kezdeni hovamenjek? :(
Attól mert nagykorú lettél még nem dobhat ki a házból mivel tanulsz. A jogszabály szerint mivel meg tanulsz a szülőnek kötelessége eltartania amíg a tanulmányaid folytatod legfeljebb 25 éves korodig.
Én valahogy így emlékszem rá.
A középiskola elvégzés elött nem dobhat ki, akkor sem, ha már nagykorú vagy!
Másrészt meg közöld vele, hogy akkor a rendörségre mégy és feljelentést teszel ellene.
Mekkora kamu.
Ha az utcára tennének a pasid nyilván még Nyíregyházáról Szombathelyre is rohanna haza 4 átszállással.
Érdekes, se a nagyszüleiddel, se a testvéreddel nem beszélsz, meg most már apáddal sem...
Szerintem sem teheti, hogy utcára tesz.
Lehet csak mondta apád.Ennyire nem lehet szívtelen.
A nagyszüleimmel beszélek szimplán rossz a kapcsolatunk és hazaküldenének. A testvéremmel pedig azt sem tudom mivan...
Mondtam neki én is hogy így nem tehet ki tudtommal, azt mondta majd ha a bíróság mondja neki elhiszi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!