Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám alig csinal valamit,...

Anyukám alig csinal valamit, mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

Anyukám 35 evesen szült engem, utana nem is dolgozott egészen mostanáig, csak egyszer kb 3-4 ev hosszat, ahonnan tavasszal bocsajtottak el. Anyagilag jol elvagyunk igy is, de azert nem lenne hátrány, ha ő felőle is bejönne egy kis pénz. (en egyetemista vagyok, dolgozom, szoval nagyjabol megveszem magamnak kaján kivul, ami kell)

Na de visszatérve, anya dolga egy nap, hogy főzzön, ezt megcsinalja kb reggel 8-11 kozt, attol fugg mennyit főz, milyen bonyolult stb. Utana megy es befekszik az agyba, filmet nez, laptopozik. Ha takarítani muszaj, azt is megcsinalja, de azert nem olyan gyakran mint regen, meg mi is besegitunk. Ha programot szeretnénk csinalni vele, nem, o faradt, ha 12 ora utan hozzászolók, o alszik, faradt, hagyjam. Pedig ritkan kerem meg vmire, felevente megkérem h vagja le a hajam, de ugy kivan akadva, hogy hat o delutan faradt, egesz nap főzött, kozbe ez csak egy 10 perces valami lenne. Ajándékozni is azert nem fog karácsonykor, mert hogy o nem járt városban, nincs hozza kedve. Félreértés ne essék, nagyon szeretem anyat, es elismerem hogy nem könnyű munka egy háztartást fenntartani, főzni, de mas ezt dolgozás mellett is megoldja. Persze mi is besegitunk, ahol tudunk, de nekem tanulni es dolgozni is kell, es felek hogy ez csak rosszabb lesz. Ennyire nem lehet valaki lusta es faradt hogy 12 órától masnap reggel 8ig agyba kelljen feküdnie. Igy mar a rokonok se jonnek hozzank, mi se megyunk sehova, semmi program nincs, pedig en szivesen elmennek kettesben is akar vele valahova. Felajanlottuk neki, hogy válasszon egy helyet, es elvisszük oda par napra. (mi álljuk) de erre is “nem”volt a válasz. Ki tudja meddig fogunk még tűrthetően allni igy anyagilag, még most kene elhelyezkedni, nem? Vagy ennyire elkényelmesedett volna? Mi a megoldás szerintetek? Egyebkent 55 eves.

(nem, nem akarok es nem tudok elköltözni egyelőre, de a problema meg akkor is fennállna)

2020. dec. 23. 20:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Klimax, depresszió, pajzsmirigy alulműködés.

Ezek amúgy egymást gerjesztő hormonális folyamatok.

2020. dec. 25. 19:54
 22/23 anonim ***** válasza:
31%

Hát igen, írtak itt sok mindent, lehet bármi.

Vannak olyan emberek akik egyszerűen lusták, nem kell ezt túlragozni.

Lehet lepontozni 😃

2020. dec. 26. 08:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ismered anyukámat, hogy ilyen jelzőkkel illesd. Tudom, h vannak ilyen emberek, de anya amig jol volt egyaltalan nem ilyen volt, szoval nem hiszem hogy ez lustasagbol fakadna, mert akkor egesz eletet igy töltötte vna.
2020. dec. 26. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!