Szóvá tennének, ha a ti gyereketeknek nem varrt volna babacuccokat az édesanyátok?
Tavaly született meg az első unoka a testvéretektől, nagyon be voltak zsongva, hogy nagyszülők lesznek és anyukátok, aki jól varrt, mindenféle cuccot csinált neki lelkesedésében, fészket, ágyneműt, takarót, stb.
A ti gyereketek egy hónap múlva születik, és neki már nem varrt semmit, eszébe sem jutott...szóvá tennének, hogy sz*rul esik, hogy ez az unoka már kicsit le van tojva?
Nyilván nem az a baj, hogy pénzért meg kell venni, hanem a gesztus. Őszinte válaszokat várok, hogy esne, mit tennétek?
Voltatok olyan helyzetben, hogy nálatok már "csak" második unoka jött, ott ez normális?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy van elég erős személyiségem és szeretem magam annyira, hogy az önbecsülésemet és a szerethetőségemet ne mások tettei alapján mérjem. Pont ezért nem érdekelne 😀
Neked az elvvel van gondod. Noa: Az elvet meg lehet beszélni. Ez fel sem merült? Sértődj meg, de attól nem lesz igazad.
Nem is érdekel téged a körülmény, kitalálsz saját magadban egy valóságot és azzal vívod a szélmalom harcodat.
Az elveid alaptalanok, kitaláltak és csak sértődést fokozzák.
De nyugodtan Pontozz le 0ra. Én akkor is ellenzem a sértődést és bátorítok mindenkit a megbeszélésre és a kérésre. Tudom, ezzel magyarok 70%ánál elvágom magam, hogy rossz ember vagyok, mert nem vagyok hajlandó feltételezésekből és elvekből kitalált gyűlölet politikát folytatni a saját rokonaimmal.
32-es.
Itt a józan ész 0 pont.
Én is annyin állok.
33 ez csepűrágás-lepontozás gyakori a gyakorin főleg a család kat.-ban. És nem, nem lehet feljebb emelni a szintet, l. 10-es lepontozva, ahelyett,hogy elgondolkoznának hogy milyen mélységű ez a probléma ahhoz képest, ha meghal valaki? márpedig egyszer mindenki meghal. Talán logikus lenne, megbeszélni a problémákat (nekünk nem varrsz édesanya? ) és nem hasonlítgatni, méricskélni, irigykedni. Mert emögött egy dúló-fúló irigység van ám! Nincs szüksége a varrt dolgokra , de a másik kölök többet kapatott ! brühühühűű
Tessék megbeszélni a problémákat, mert eljön egy nap, AMIKOR MÁR NEM LEHET.
Azért nem akarom megkérni, mert már úgysem szívből jönne, hanem csak a viták elkerülése végett...
Megvesszük inkább. Csak nem tudom, tudomására kellene-e hozni, hogy rosszul esett.
Annyi, hogy fáj, hogy az én gyerekemet nem várja ugyanannyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!