Mi viheti rá egy szülőt hogy eldobja, lemondjon a gyerekerol?
+azok a gyerekek nem fehérbőrűek lesznek, mert lássuk be, ha valaki annyira el akarja vetetni a gyereket akkor meg is teheti csak jó drágán. Átmegy Ausztriába pl. És Ausztriába nem a háromgyerekes 19 éves Channelke fog átjutni, hanem az orvosok, mérnökök, tanárok gyerekei. (Természetesen egy bolti dolgozó is megteheti, és szerintem meg is tenné, de azért neki anyagilag kicsit megterhelőbb lenne)
Ezzel pedig az lenne a probléma, hogy már ígyis televannak az árvaházak svéd cserediákokkal. Nem viccelek, jártam már egy párban és van olyan hely is ahol 25-ből 2 magyar volt. Na mármost ezeket a gyerekeket az örökbefogadók sem akarják, mert mindenki patyolattiszta magyar gyermeket akar...
11-ebből is látszik, hogy a
családtervezésre nevelésre, kellene nagyobb hangsúlyt fektetni.A fogamzásgátló módszerek lehetőségére is meg kell tanítani a fiatalokat.
Ne kezdje senki, hogy drága.
Mert az abortusz is az.És a magára hagyott újszülött élete
még drágább.
12
Na ezt mondom én is mindig,hogy okostelefon meg cigeretta mindig van, de fogamzásgátlásra nincs pénz?
Az én fog.gátlóm a 3 havi volt 4000 ft...
Sajnos igény nincs rá,meg agy.
Férfi vagyok aki elhagyta a gyerekét.
Simán csak el akartam végre költözni a szülői házból és ezért jöttem össze a nővel. Szartunk a fogamzásgátlásra, úgyhogy 2 hónap után már terhes is lett.
Már az első évben kiderült, hogy ég és föld a különbség közöttünk minden tekintetben, ezért hetente veszekedtünk. A gyerek születése után se lett sokkal jobb a helyzet, de próbálkoztunk.
Ő utálta a gyereknevelési módszereimet, én utáltam a közömbösségét, ahogy a gyerekhez állt.
Előtte is veszekedtünk, amikor pedig egy hároméves azt kiabálja, hogy hagyjátok már abba, akkor pontosan tudod, hogy ideje véget vetni mindennek.
Először arról volt szó, hogy egy közeli városba költözik és így könnyen intézhető lesz a láthatás, aztán mégis a szüleihez költözött vissza 250 km-re és nem tudtam fizetni a gyerektartást és az útiköltséget is. Aki szerint a bíróság felezi az útiköltséget az gondolja át újra, mert nem felezik, ha az a gyerektartás kárára megy. Közben nekem lett új párom, ami miatt végleg elszabadult a pokol és elkezdte akadályozni azt a kevés láthatást is, amit még meg tudtam engedni magamnak. (az a khurwa ne nevelje a gyerekem - szó szerint ezt kaptam)
Végül eldöntöttem, hogy nem akarok még 20 évig kapcsolatban maradni ezzel a nővel és magam mögött hagyom az egészet. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék a gyerekre így 10 évvel később, de bölcs tanácsok ide vagy oda, ez az egy életem van és jól döntöttem. Nekem már idegenek és nem kívánok kapcsolatot tartani egyikükkel sem. A párom is elfogadta a döntésem, a szüleim is beletörődtek. Persze azzal is nyugtatom magam, hogy a gyereknek is jobb egy szülővel élnie, mint kettővel akik állandóan marják egymást és gyűlölettel teli a légkör. Anyagilag is hozzájárulok az életéhez, de semmi több. Ha fel akarná venni velem a kapcsolatot, valószínűleg nem kérnék belőle.
A legrosszabb pedig az, hogy együtt tudok élni mindezzel és vagyok annyira önző, hogy élvezzem a döntésem pozitív következményeit. Csak azt bánom, hogy nem akkor mentem el, amikor még csecsemő volt és nem fogott fel az egészből semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!