Mi viheti rá egy szülőt hogy eldobja, lemondjon a gyerekerol?
Erzelmi, lelki problemak, nem kivant terhesseg, anyagi problemak.
Lehetne meg sorolni.
A leggyakoribb okok:nem kívánt ("becsúszott") terhesség,rossz anyagi helyzet,érzelmi,lelki válság.
De én már hallottam olyanról is,hogy valaki azért mondott le a 2 gyerekéről,mert súlyos beteg volt,
Aha, értem en, az abortusz bűn, be kell tiltani, gyilkossag. De amikor megszuli a nő, es eldobja, mert nem is akarta, es gyuloli, akkor meg egybol megy a siras, hogy “Uristeeen, milyen anya az ilyen??4?4?4”
Majd akkor lesz siras, ha lengyelben vagy idehaza betiltjak, es csak beteg vagy eroszakbol szuletett gyereket lehet elvetetni. Na akkor tele lesz minden inkubator gyerekekkel, az arvahazak meg dugig. Tenyleg szep dolog.
Ha lemondott róla, még a jobbik eset.Őket örökbe lehet fogadni.
Van aki csak otthagyja egy gyermek otthonba, nem tudja nevelni,de azt is akadályozza, hogy más tegye.
Az anya életkörülményei,vagy mentális, egészségi körülményei miatt mond le a gyermekéről.
Attól még, hogy képes a szülésre, nem válik alkalmassá arra, hogy gondozza és felnevelnje az utódját.
A társadalmi kettős mérce azért itt is jelen van. Ha a nő hagyja el a gyerekeit, akkor biztos nyomós oka volt rá.
Ha a férfi hagyja el a gyerekeit, akkor csak nem akar fizetni és egy emberi hulladék.
Pedig a valóság az, hogy akárki hagyja el a gyerekét, az egy emberi hulladék és tök mindegy, mivel próbálja azt megindokolni. Azt nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!