Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jó kapcsolatban vagyok a...

Jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel ezért velük tervezek élni 40 éves koromig hogyan tudom elkerülni az életképtelenséget és önállótlanságot így?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:05
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
85%

Ennyire hülye nem lehetsz már Kérdező!

Ki a franc mondta, hogy neked kell kimaradnod a munkából és cserélgetned a pelenkákat?

Mindenkinél az a mondatod verte ki a biztosítékot, hogy

"...lényegében nekem semmi közöm sem lesz hozzájuk miután elköltöztem"

Ha ezt komolyan is gondolod, akkor egy b.alfasz vagy és aszerint is kezelnek a válaszadók.

2020. dec. 20. 20:25
 52/59 anonim ***** válasza:

A felelősségvállalást fontos lenne elkezdeni.

-azzá amivé nevelnek, nekünk kell változtatni

-attól még mert ők mit tettek a szüleikkel, saját döntést is lehet hozni

-ha pl mosást elfogadsz, még mindig a gyerek szerepben vagy, akiről gondoskodni kell

2020. dec. 21. 00:55
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azt mondták, hogy lakhatsz náluk, szívesen látnak. Nem hiszem, hogy arra gondoltak, hogy 40 éves korodig
2020. dec. 21. 07:30
 54/59 anonim ***** válasza:
54%
Hány éves vagy te kérdezõ?A pénz motivál semmi más.Annyira üres vagy már is érzelmileg,akkor mi lesz ezután?!Viszont nem tehetsz róla,gondolom ezt kaptad otthon,a szeretet nem volt jelen az otthonotokban.
2020. dec. 21. 11:31
 55/59 anonim ***** válasza:
73%
De tényleg, minek akarsz te saját lakást? Családod, párod úgyse lesz soha az életbe, nincs ember akinek te kellenél.
2020. dec. 21. 16:17
 56/59 anonim ***** válasza:
68%
Kezdem magam furán érezni, mert 17 éves korom óta egyedül élek. Tényleg ez a generáció szidja a fiatalokat? Ha jó neked, ha nem a társadalom nagy része elég gáznak tartja. Köztük én is.
2020. dec. 21. 21:20
 57/59 anonim ***** válasza:
44%
56os, azért szerencsére kevés az ilyen életképtelen ember mint a kérdező...
2020. dec. 22. 16:05
 58/59 anonim ***** válasza:
Én sajnos egyre több ilyen esetről hallok. 1995 után született fiatalokból szerintem sokkal normálisabb generáció született, mint akiket a poszt kommunizmus kinevelt az 1980/90 es években.
2020. dec. 22. 20:56
 59/59 anonim ***** válasza:

S E H O G Y S E M

T E

S E H O G Y S E M

A N Y U K Á D É K

V I S Z O N T

K I T E S Z N E K

A Z

U T C Á R A

Looooooooooool

2020. dec. 22. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!