Jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel ezért velük tervezek élni 40 éves koromig hogyan tudom elkerülni az életképtelenséget és önállótlanságot így?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 09:05
51/59 anonim válasza:
Ennyire hülye nem lehetsz már Kérdező!
Ki a franc mondta, hogy neked kell kimaradnod a munkából és cserélgetned a pelenkákat?
Mindenkinél az a mondatod verte ki a biztosítékot, hogy
"...lényegében nekem semmi közöm sem lesz hozzájuk miután elköltöztem"
Ha ezt komolyan is gondolod, akkor egy b.alfasz vagy és aszerint is kezelnek a válaszadók.
52/59 anonim válasza:
A felelősségvállalást fontos lenne elkezdeni.
-azzá amivé nevelnek, nekünk kell változtatni
-attól még mert ők mit tettek a szüleikkel, saját döntést is lehet hozni
-ha pl mosást elfogadsz, még mindig a gyerek szerepben vagy, akiről gondoskodni kell
53/59 anonim válasza:
Amikor azt mondták, hogy lakhatsz náluk, szívesen látnak. Nem hiszem, hogy arra gondoltak, hogy 40 éves korodig
54/59 anonim válasza:
Hány éves vagy te kérdezõ?A pénz motivál semmi más.Annyira üres vagy már is érzelmileg,akkor mi lesz ezután?!Viszont nem tehetsz róla,gondolom ezt kaptad otthon,a szeretet nem volt jelen az otthonotokban.
55/59 anonim válasza:
De tényleg, minek akarsz te saját lakást? Családod, párod úgyse lesz soha az életbe, nincs ember akinek te kellenél.
56/59 anonim válasza:
Kezdem magam furán érezni, mert 17 éves korom óta egyedül élek. Tényleg ez a generáció szidja a fiatalokat? Ha jó neked, ha nem a társadalom nagy része elég gáznak tartja. Köztük én is.
57/59 anonim válasza:
56os, azért szerencsére kevés az ilyen életképtelen ember mint a kérdező...
58/59 anonim válasza:
Én sajnos egyre több ilyen esetről hallok. 1995 után született fiatalokból szerintem sokkal normálisabb generáció született, mint akiket a poszt kommunizmus kinevelt az 1980/90 es években.
59/59 anonim válasza:
S E H O G Y S E M
T E
S E H O G Y S E M
A N Y U K Á D É K
V I S Z O N T
K I T E S Z N E K
A Z
U T C Á R A
Looooooooooool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!