Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van1kislányom12éves még...

Van1kislányom12éves még terhes voltam mikor szétmentünk az apukájával,aki egyáltalán nem tartja velünk a kapcsolatot.Nem is fizetett soha gyerektartást,már 8 éve egy új kapcsolatom aki sajátjaként neveli velem a lányomat,mit kellett volna tennem???

Figyelt kérdés
A Lányom egyik osztálytársa felvilágositotta h az igazi apjának van másik családja és gyereke,azóta lányom teljesen magába roskadt,nem tudom mit tegyek??Azt gondoltam nem lesz szükség rá h elmondhak neki mindent,mérges és szomorú vagyok.
2020. dec. 13. 14:48
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
60%
#33 "Ha valaki ennyire nem akar gyereket, az ne szexeljen," - azért a világban szerencsére normális emberek is akadnak, nem csak ilyenek...
2020. dec. 14. 12:07
 42/45 anonim ***** válasza:

# 41/

Ha rendszeresen szexelnél valójában, nem csak lufiba, tudnád, hogy a gyerek sem jön azért olyan könnyen össze.

Nálam asszony 23, én 30 felett neki pcos e van és sose védekeztünk, gyerek meg sehol már évek óta, pedig lenne helye jöhetne...

2020. dec. 14. 12:50
 43/45 anonim ***** válasza:
63%

#42 "Ha rendszeresen szexelnél valójában, nem csak lufiba, tudnád, hogy a gyerek sem jön azért olyan könnyen össze." - ez tök egyéni, nekem már sikerült elsőre gólt lőni:)

De nem erről beszéltem, hanem arról, hogy szerencsére kevés az olyan szinten bigott ember, aki előbb lesz aszexuális, mint hogy bevállaljon egy abortuszt. Mert tény, nincs 100%-os védekezés, de van megoldás a "becsusszanó babácskák" ellen.

2020. dec. 14. 14:09
 44/45 anonim ***** válasza:
95%
Szóval az itteni elképzelések szerint ne szexelj addig amíg nem tervezel családot az adott illettővel? Ez szép és jó volt még úgy 100 évvel ezelőtt, de manapság már nem ez a szokás
2020. dec. 14. 15:47
 45/45 anonim ***** válasza:
57%
#44, szerintem 100 évvel ezelőtt is emberellenes marhaság volt, csak az emberek jobban titkolták a szexuális életüket, és az abortusz sem állami ügy volt szépen vezetett statisztikákkal. Idálisabb esetben ugyanúgy a falusi bábaasszony intézte, mint ahogy a szülések többségét is.
2020. dec. 15. 01:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!