Van1kislányom12éves még terhes voltam mikor szétmentünk az apukájával,aki egyáltalán nem tartja velünk a kapcsolatot.Nem is fizetett soha gyerektartást,már 8 éve egy új kapcsolatom aki sajátjaként neveli velem a lányomat,mit kellett volna tennem???
Figyelt kérdés
A Lányom egyik osztálytársa felvilágositotta h az igazi apjának van másik családja és gyereke,azóta lányom teljesen magába roskadt,nem tudom mit tegyek??Azt gondoltam nem lesz szükség rá h elmondhak neki mindent,mérges és szomorú vagyok.2020. dec. 13. 14:48
21/45 anonim válasza:
Én meg azt mondanám neki a kérdező helyében hogy nem az a család akivel a vér összeköt, hanem akivel a szeretet és aki felnevelte
22/45 anonim válasza:
Van őneki apukája, aki szereti és mellette áll, az hogy a dns szerint más az miért is fontos?
23/45 anonim válasza:
21es: az a különbség, hogy az első esetben az apa egy nemtörődöm szemét, aki nem foglalkozik a kötelességével, elhagyta a terhes barátnőjét, hát milyen ember az ilyen?
A második esetben meg a másik gyerekével foglalkozik, együtt lakik vele, biztos szereti is, akkor velem miért nem? Miért csinálja ezt? Azért ez egy gyereknek sokkal jobban fáj.
24/45 anonim válasza:
Talan a klasszikus helyzet allt elo,es a gyerek eddig azt hitte,hogy az apja meghalt.
25/45 anonim válasza:
Attól még az apja nem biztos hogy egy utolsó szemét hogy esetleg fiatalon nem akart apukásat játszani a kérdező pedig ennek ellenére úgy döntött egyedül is bevállalja a gyereket. Azóta felnőtt, családot alapított, az a gyereke meg hol érdekelné akit még életében egyszer sem látott? Kb ő csak spermadonor volt a sztoriban
26/45 anonim válasza:
Szia!
En 11 voltam, mikor megtudtam, hogy apunak uj családja lett. Engem 3 éves koromban hagyott el, majd azt a családját is elhagyta..no comment.
En is sírtam anno, ugy éreztem, csak engem hagyott el, mert vmi rosszat tettem. Fontos, hogy tudatositsd benne, hogy ez nem az ő hibája, ő nagyon is szerethető, ezért szeretitek Ti annyira.
28/45 anonim válasza:
Lehet beteg vagyok, de igazából nekem aztán tök mindegy anyuka mit hazudik a gyereknek, a tény akkor is az hogy nem kell az apjának. És ha rá akarja erőltetni magát abból lesznek az olyan kiírások mint amikor itt sírnak hogy 16 évesen felkereste az apját aki idegenként kezeli a féltesót meg imádják...
29/45 anonim válasza:
Azert vagy beteg, mert szerinted nem utolsó szemét az, aki kicsit sem foglalkozik a gyerekével.
30/45 anonim válasza:
Mert ha nem is akarta a gyereket miért kellene foglalkoznia vele? A nő ha nem akar gyereket elmegy abortuszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!