Van1kislányom12éves még terhes voltam mikor szétmentünk az apukájával,aki egyáltalán nem tartja velünk a kapcsolatot.Nem is fizetett soha gyerektartást,már 8 éve egy új kapcsolatom aki sajátjaként neveli velem a lányomat,mit kellett volna tennem???
Szerintem úgy tudnád ezt megmagyarázni a gyerekednek, hogy apu azért nem keresi őt mert akkor megbántaná a mostani kislányát és annak az anyukáját így ezt a helyzetet csak úgy lehetne megoldani, ha ő keresné az apukáját ha már egy kicsit nagyobb lesz.
És ha apu első körben elutasító vagy passzívan viselkedik a megkeresésére akkor se adja fel, csak hagyjon neki időt és próbálja újra, mert erről a helyzetről nem csak apukád tehet, hanem a jelenlegi anyukád azaz te is kérdező!
Minden kapcsolatban ketten vannak.
Én ezt az egészet nem értem, pedig én is terhesen költöztem el a lányom apjától, nekem is hasonló korú a lányom, és nálunk is van férj, aki sajátjakent neveli.
A lányod eddig mit hitt, miért nem találkozik a vér szerinti apjával? 12 évesen mar bőven túl kellene lennie azon, hogy felteszi ezeket a kérdéseket, hogy miért nem kellett ő az apjának. Valami csak élt a fejében eddig is a biológiai apjáról. Nem most kéne fejbe kólintania annak, hogy az apja éli a világát. Valami nem kerek.
Még ha el is hallgattad előte, hogy van az apának családja, a lényeget, hogy van egy biológiai apja, aki születése óta nem keresi, eddig is tudta, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!