Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora baj ha kihúzom a...

Miért ekkora baj ha kihúzom a szemem? Mit csináljak, hogy abbahagyja a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban elkezdtem az, hogy kihúzom a szememet. Eleinte kb heti egyszer de már a napi rutinom részévé vált és mostmár kb minden nap kihúzom a szememet. Anyám ezt nagyon nehezményezi. Oyanokat szokott mondani, hogy minek ez nekem, vagy egy lányon se tűrné el nemhogy rajtam (igen, fiú vagyok). A stílusomat se szereti de a ruhájimat nem dobhatja ki de szerinte undorító ez a hülyeség amit az arcomra kenek. Nem értem miért nem tudja elfogadni, hogy ez van nekem ez tetszik. Azt is kérdezgette már, hogy a tanárok mit szólnak ehez meg a barátaim mert "biztos szerintük is ronda". Amikor meg mondtam, hogy rajta kívül senkit se érdekel és senki se foglalkozik vele, akkor nem hitt nekem és megsértődött. Egyébként nem vagyok meleg és volt barátnőm is csak mióta szakítottunk inkább szingli akarok lenni.

(Egyébként kb ennyire szoktam kihúzni a szemem: [link] )

(Ez nem én vagyok)

2020. dec. 12. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
96%

Divatiranyzatok es onkifejezesi formak jonnek-mennek.Ha itt a 21.szazadban ez ennyire kiveri a biztositekot,vajon hogy reagaltatok volna az elso nore a kornyezetetekbol,aki nadragot huzott?En meg emlekszem fiatal korombol,mennyire tiltottak az anyak a lanyaikat a "hosszuhaju hippiktol",pedig egyik hosszuhajurol sem az jutott az eszunkbe,hogy biztos meleg.Es ha most azzal jottok,hogy de az mas,hat nem mas.A maga koraban mindez szokatlan,felhaborito,polgarpukkaszto volt.Egy elvileg felvilagosult,informacioktol nyuzsgo,modern vilagban ennek a kerdesnek nem is kellett volna megszuletnie,vagy legfeljebb egy-ket valaszt erdemelt volna.Pl"miert,mi ezzel a baj?"

66N

2020. dec. 12. 13:38
 62/90 anonim ***** válasza:
100%

"Napjainkban Távol-Keleten pl. egész nagy kultúrája van a férfi sminkeknek."

Így van. Főleg Dél-Koreában. Éppen a napokban olvastam egy cikket róla. És heteró férfiak hordják.

2020. dec. 12. 14:29
 63/90 anonim ***** válasza:
17%
Ha más beugrik a kútba az nem önigazolás arra hogy "én azért ugrottam bele mert mások is"
2020. dec. 12. 14:45
 64/90 anonim ***** válasza:
14%
Hallgass Tokio hotel-t meg öltözz emo-san bár az a divat már - elvileg - lecsengett.
2020. dec. 12. 15:22
 65/90 anonim ***** válasza:
68%
Nekem lány létemre sírtak otthon a szemfestékért 😂😂😂😂 De ha te így érzed jól magad akkor nyugodtam fesd magad. Max akkor borzadnák el az utcán ha rondán festenéd ki a szemed. De ha szép akkor hajrá.
2020. dec. 12. 15:40
 66/90 A kérdező kommentje:
Igazából akkor nem tudom mi legyen a megoldás. Írták páran, hogy akkor itthon ne sminkeljek de én napi 2-3 órára megyek ki a házból amióta online oktatás van (akkor is csak ezért mert sétáltatom a kutyát). Illetve én az az ember vagyok aki ha otthon ül egész nap akkor is szeret jól kinézni. Anyámmal meg nem lehet beszélni mert ő szikla szilárdan ragaszkodik a saját véleményéhez és elképzeléséhez. Én meg nem tudom leszarni a dolgot és hagyni, hogy elmenjem a fülem mellett mert elég szar a hülye beszólást halgatni naponta töbször. Viszont ha belenézek a tükörbe akkor tetszik amit látok és ezért nem akarom lemosni.
2020. dec. 12. 15:43
 67/90 anonim ***** válasza:
13%
A rúzst is kipróbálhatod.
2020. dec. 12. 15:44
 68/90 anonim ***** válasza:
18%
Bocs, de inkább arra lennél igényes, amire kell, mert leírni azt, hogy "ruhájim" az igenis gáz.
2020. dec. 12. 15:51
 69/90 anonim ***** válasza:
0%
Szép szemeid vannak. De minek ezeket kihúzni? Állítólag, ha túl gyakran húzod ki, a kötőszövetek meggyengülnek, és utána már nem lehet visszarakni a helyére. Aztán tehetsz be helyette üvegszemet...
2020. dec. 12. 15:53
 70/90 A kérdező kommentje:
#68 Túl lehet ezen végre lépni? Ez van rosszul írtam le egy azt a szót de ez nem a világ vége. Egyébként papírom van róla, hogy rosszul meg a helyesírás és eskü próbálkozom de azért ezon az egy szón nem kell így fentakadni
2020. dec. 12. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!