Miért ekkora baj ha kihúzom a szemem? Mit csináljak, hogy abbahagyja a csesztetésemet?
Az utóbbi pár hónapban elkezdtem az, hogy kihúzom a szememet. Eleinte kb heti egyszer de már a napi rutinom részévé vált és mostmár kb minden nap kihúzom a szememet. Anyám ezt nagyon nehezményezi. Oyanokat szokott mondani, hogy minek ez nekem, vagy egy lányon se tűrné el nemhogy rajtam (igen, fiú vagyok). A stílusomat se szereti de a ruhájimat nem dobhatja ki de szerinte undorító ez a hülyeség amit az arcomra kenek. Nem értem miért nem tudja elfogadni, hogy ez van nekem ez tetszik. Azt is kérdezgette már, hogy a tanárok mit szólnak ehez meg a barátaim mert "biztos szerintük is ronda". Amikor meg mondtam, hogy rajta kívül senkit se érdekel és senki se foglalkozik vele, akkor nem hitt nekem és megsértődött. Egyébként nem vagyok meleg és volt barátnőm is csak mióta szakítottunk inkább szingli akarok lenni.
(Egyébként kb ennyire szoktam kihúzni a szemem: [link] )
(Ez nem én vagyok)
Hát én ezt nem értem...
Mondom, hogy volt barátnőm és anyám is ismerte és jóba is voltak. Nem vagyok meleg! Mit nem lehet ezen érteni? Meg miért ilyen világrengető probléma ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!