Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora baj ha kihúzom a...

Miért ekkora baj ha kihúzom a szemem? Mit csináljak, hogy abbahagyja a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban elkezdtem az, hogy kihúzom a szememet. Eleinte kb heti egyszer de már a napi rutinom részévé vált és mostmár kb minden nap kihúzom a szememet. Anyám ezt nagyon nehezményezi. Oyanokat szokott mondani, hogy minek ez nekem, vagy egy lányon se tűrné el nemhogy rajtam (igen, fiú vagyok). A stílusomat se szereti de a ruhájimat nem dobhatja ki de szerinte undorító ez a hülyeség amit az arcomra kenek. Nem értem miért nem tudja elfogadni, hogy ez van nekem ez tetszik. Azt is kérdezgette már, hogy a tanárok mit szólnak ehez meg a barátaim mert "biztos szerintük is ronda". Amikor meg mondtam, hogy rajta kívül senkit se érdekel és senki se foglalkozik vele, akkor nem hitt nekem és megsértődött. Egyébként nem vagyok meleg és volt barátnőm is csak mióta szakítottunk inkább szingli akarok lenni.

(Egyébként kb ennyire szoktam kihúzni a szemem: [link] )

(Ez nem én vagyok)

2020. dec. 12. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim ***** válasza:
70%
Hat, ha en egy pasit sminkben latok, akkor az elso es egyetlen gondolatom az, hogy meleg és ezt mindenki tudomására akarja adni. Nyilván anyád is így gondolja.
2020. dec. 12. 08:30
 2/90 anonim ***** válasza:
30%
Mint Freddje Mercury...:D
2020. dec. 12. 08:46
 3/90 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy igaza van, undorító.
2020. dec. 12. 08:47
 4/90 anonim ***** válasza:
39%
Majd kinövöd, aztán te fogsz a legjobban cringelni 10 év múlva a mostani fotóidon, anyád ettől akarna megóvni...
2020. dec. 12. 08:51
 5/90 anonim ***** válasza:
40%
Nem tartok ettől melegnek senkit, nevetségesnek annak inkább.
2020. dec. 12. 08:52
 6/90 A kérdező kommentje:

Hát én ezt nem értem...

Mondom, hogy volt barátnőm és anyám is ismerte és jóba is voltak. Nem vagyok meleg! Mit nem lehet ezen érteni? Meg miért ilyen világrengető probléma ez

2020. dec. 12. 08:55
 7/90 anonim ***** válasza:
30%
Azért, mert a sminket nők és olyan férfiak használják akiknek női lelkük van ...
2020. dec. 12. 08:59
 8/90 A kérdező kommentje:
#9 transznemű még annyira se vagyok 😂😂
2020. dec. 12. 09:01
 9/90 anonim ***** válasza:
51%
Ez valami rocker, punk, vagy emi divatmajmolás?
2020. dec. 12. 09:01
 10/90 anonim ***** válasza:
25%
*emo
2020. dec. 12. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!