Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora baj ha kihúzom a...

Miért ekkora baj ha kihúzom a szemem? Mit csináljak, hogy abbahagyja a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban elkezdtem az, hogy kihúzom a szememet. Eleinte kb heti egyszer de már a napi rutinom részévé vált és mostmár kb minden nap kihúzom a szememet. Anyám ezt nagyon nehezményezi. Oyanokat szokott mondani, hogy minek ez nekem, vagy egy lányon se tűrné el nemhogy rajtam (igen, fiú vagyok). A stílusomat se szereti de a ruhájimat nem dobhatja ki de szerinte undorító ez a hülyeség amit az arcomra kenek. Nem értem miért nem tudja elfogadni, hogy ez van nekem ez tetszik. Azt is kérdezgette már, hogy a tanárok mit szólnak ehez meg a barátaim mert "biztos szerintük is ronda". Amikor meg mondtam, hogy rajta kívül senkit se érdekel és senki se foglalkozik vele, akkor nem hitt nekem és megsértődött. Egyébként nem vagyok meleg és volt barátnőm is csak mióta szakítottunk inkább szingli akarok lenni.

(Egyébként kb ennyire szoktam kihúzni a szemem: [link] )

(Ez nem én vagyok)

2020. dec. 12. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
25%

Volt barátnőd oké... Mert még te se jöttél rá igazán, hogy meleg vagy. Egy férfi/ fiú NEM húzza ki a szemét, nem sminkel.

Ha meg divatból csinálod az meg full gáz... Tartás?

Visszahoznám és a katonaságot aztán nem lenne időtök itt divatolni, meg páváskodni.

Mi se voltunk minta gyerekek a 90-es évek szülöttei,de a mai generáció egyszerűen egy gusztustalan fajzadék.🤮🤮🤮

Undorító, hogy sminkelsz anyádnak van egy lánya... Később tudatosul benned, hogy meleg vagy ennyi.

Azért azzal a lánykával is gond van a toronyba akinek ez tetszik egyáltalán 🤮🤮🤮

Ruháidat meg se kérdezem hogy néznek ki...

De ha én lennék az anyád kapnál akkora pofont hogy a smink is lerepülne a fejedről

2020. dec. 12. 09:04
 12/90 A kérdező kommentje:
Nem divatból csinálom. Egyszerűen tetszik, hogy ad úgymond egy kerete a szememnek és amúgy tetszik. Ennyi.
2020. dec. 12. 09:09
 13/90 anonim ***** válasza:
23%
Csak ne csodálkozz, ha majd anyukád megkér, hogy húzz zacskót a fejedre ha vele mész az utcán. Én is szégyellném a fiamat, ha festené a szemét.
2020. dec. 12. 09:13
 14/90 anonim ***** válasza:
34%
"Egyszerűen tetszik, hogy ad úgymond egy kerete a szememnek"- ne haragudj, de ez a mondat az, amiből látszik, hogy ha nem is vagy meleg, de valami féle ferde hajlam mélyen elrejtve lakozik benned...
2020. dec. 12. 09:13
 15/90 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy meg semmi baj nincs azzal, ha valaki meleg, vagy biszex. Legyen. Ő dolga.
2020. dec. 12. 09:15
 16/90 anonim ***** válasza:
23%

"Mit csináljak, hogy abba hagyja a csesztetésem?"

Mondjuk kezd azzal, hogy lemosod az arcod aztán dobd ki a picsába a szemcerkát...meg kezdj el fiú ruhákat hordani...

Ebből látszik, hogy most ébred benned a melegség. " Tetszik h van kerete a szememnek"

2020. dec. 12. 09:15
 17/90 anonim ***** válasza:
12%
Nemtudom mer lett a 13as lepontozva,teljesen igaza van😌
2020. dec. 12. 09:16
 18/90 anonim ***** válasza:
84%
Istenem, ilyet minek kérdezel itt. XD Tény, hogy nem szokványos és ha az utcán látnám, akkor öltözködéstől függően rockernek, punknak, vagy melegnek néznélek, de nem töltenék 2 másodpercnél többet a jelenséggel. Ha tetszik, akkor csináld. Mindenki csinál valami fura dolgot tiniként és nem ártasz vele senkinek, nem visszafordíthatatlan, semmi bajod nem lesz tőle, kinövöd majd. Semmi baj nincs vele, csak van pár ember, aki képtelen elviselni, ha valaki nem úgy öltözik "ahogy kéne". Anyádnak meg lehetne több esze, hogy minél jobban tilt valamit ehy tininek, annál jobban csinálni fogja csak azért is.
2020. dec. 12. 09:22
 19/90 anonim ***** válasza:
82%
Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, amikor otthon van akkor mosd le. Amúgy meg csináld ha tetszik, nehogy már pár anonim mondja meg neked hogy meleg vagye vagy nem.
2020. dec. 12. 09:24
 20/90 anonim ***** válasza:
80%
Jaj ez a mentalitás... persze bebuzulsz egy nyamvadt szemkihúzástól. Hahó, ez csak festék, le lehet mosni. Lehet később nevetni fog a kérdező is rajta, de ha tetszik neki miért ne csinálhatná? Egy tiniről beszélünk, ráadásul nem a fejére akar varratni egy káposztalepkét, csak kihúzni a szeme alatt. Ha anyukád ennyire beszól, akkor vegyél egy kis zsebtükröt meg egy micellásvizet, és házon kívül kend fel és mosd le, aztán kész.
2020. dec. 12. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!