Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora baj ha kihúzom a...

Miért ekkora baj ha kihúzom a szemem? Mit csináljak, hogy abbahagyja a csesztetésemet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban elkezdtem az, hogy kihúzom a szememet. Eleinte kb heti egyszer de már a napi rutinom részévé vált és mostmár kb minden nap kihúzom a szememet. Anyám ezt nagyon nehezményezi. Oyanokat szokott mondani, hogy minek ez nekem, vagy egy lányon se tűrné el nemhogy rajtam (igen, fiú vagyok). A stílusomat se szereti de a ruhájimat nem dobhatja ki de szerinte undorító ez a hülyeség amit az arcomra kenek. Nem értem miért nem tudja elfogadni, hogy ez van nekem ez tetszik. Azt is kérdezgette már, hogy a tanárok mit szólnak ehez meg a barátaim mert "biztos szerintük is ronda". Amikor meg mondtam, hogy rajta kívül senkit se érdekel és senki se foglalkozik vele, akkor nem hitt nekem és megsértődött. Egyébként nem vagyok meleg és volt barátnőm is csak mióta szakítottunk inkább szingli akarok lenni.

(Egyébként kb ennyire szoktam kihúzni a szemem: [link] )

(Ez nem én vagyok)

2020. dec. 12. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:

Leszögezem mégegyszer, hogy se meleg és főként transz nem vagyok. Nagyon nem.

Azt, hogy azt a dolgot ki fogom-e nőni azt nem tudom. Én eléggé a felé hajlok, hogy nem de ki tudja. Sose lehet bizotsat mondani.

"10 év múlva ha lesz egy öltönyös munkája, amikor egész nap ülhet az irodában biztos nem fogja a szemét kihúzgálni"

Ne aggódj. Nem lesz öltönyös munkám. Vagy legalábbis nem olyan öltönybe amit te képzelsz el de azt hadjuk...

Egyébként az se opció, hogy az zavarja, hogy összesúgnak a hátunk mögött vagy kiröhögnek mert ő az akit tényleg nem érdekel más véleménye de úgy kb senkié.

2020. dec. 12. 10:53
 42/90 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt egy munkatársam aki meg púderezte az arcát. Ő se volt meleg, volt barátnője is. De őszintén.. Szemet kihúzni, arcot púderezni.. nem férfias egyáltalán. És őt kinevették a háta mögött, mert elég hülyén nézett ki hogy vakolattal az arcán mászkál "férfi" létére. Csinálj amit akarsz szard le más mit mond, de attól még ez hülyén néz ki egy srácon.
2020. dec. 12. 10:57
 43/90 anonim ***** válasza:
92%

Vannak a szedett szemöldökű meg gyantás testű, meg szolis fiúk. Az, hogy kihúzod a szemed, az kb. olyan mint a többi. Fura, átlagtól eltér, de ha neked jó, akkor ennyi. Azon ne rökönyödj meg, hogy van akinek nem tetszik. Te is tudod, hogy ez nem átlagos. Egy igazi férfit nem így képzel el az ember. De mégis van akit vonzz az ilyen férfi. :)

Nem vagy átlagos, ha az imidzsed része, és jól áll, jól megy a cuccaidhoz, akkor még vagány meg tökjó is lehet. Ha csak minimálon húzod, és nem is látszik igazából, természetesnek hat, akkor meg pláne nem kéne felhívni rá a figyelmet. Ha neked ez fontos, hogy észrevegyék, és ki akarsz vele tűnni a tömegből, akkor fogadd el a negatív kritikát is.

2020. dec. 12. 11:08
 44/90 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem anuykád attól félt, hogy a környezeted emiatt melegnek, transzneműnek, akárminek néz és ezért hátrányba kerülsz. Azt mondod, nem bántanak miatta. Te sem bántasz ezzel senkit, szóval az én értékrendem szerint még ha nem is szokványos ez a szokásod, nincs vele baj (azért állásinterjúra meg vizsgára ne így menj, mert hátha olyanokkal kerülsz szembe, akik nemcsak a teljesítményedet nézik, és problémád adódhat). Egyébként nem értem, miért kell az embereket ennyire hamar megítélni. Soha életemben nem sminkeltem, és a legkedvesebb hobbim a barkácsolás ill. programozás, közben tökéletesen normális hetero nő vagyok. Ne b.sztassuk egymást marhaságokért, és mindjárt szebb lesz a világ.
2020. dec. 12. 11:11
 45/90 anonim ***** válasza:
87%
Semmi gond ezzel. Nem is értem, minek akadnak ki ezen ennyire. 20-25 éve, amikor iskolás voltam, nekem is volt pár osztálytársam, akik kihúzták a szemüket. Zenekaruk is volt. Mind heteró, ma már családos ember. De anno is szerették őket a csajok. Senki se gondolta, hogy melegek.
2020. dec. 12. 11:18
 46/90 anonim ***** válasza:
82%
Csupaszcsigava gyantazva,ecsetfejjel,szuk latexnadragban meno,divatos egy pasi,enyhen kihuzott szemekkel pedig b*zi?Furcsa egy vilagban elunk.
2020. dec. 12. 11:27
 47/90 anonim ***** válasza:
73%
Magyarországon nem igazán elfogadott a heteró férfiak sminkelése, ezt nyilván te is tudod, de ne is foglalkozz vele. Ha neked így jó, akkor tedd.
2020. dec. 12. 11:27
 48/90 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta próbálok rájönni, honnan ered ez a tévhit, hogy aki "lányos" dolgokat csinál, az meleg, de még mindig nem találtam meg az okát. Aki ilyet állít és megkérdezem tőle, hogy miért gondolja ezt, az vagy annyit szokott mondani, hogy ő is "hallotta valahonnan", vagy azt a roppant meggyőző érvet használja, hogy "mert ez így van" (vagy nekiáll személyeskedni és elküld a búsba).

A valóság az, hogy nem léteznek olyan divatelemek, amik eredendően férfiasak vagy nőiesek lennének. A divat folyamatosan változik, amit ma többségében nők használnak, az lehet, hogy 50 év múlva már az elképzelhető legférfiasabb cuccnak fog számítani. Mint pl. a magas sarkú cipő és harisnyanadrág, amik eredetileg férfiaknak készültek és csak ők hordták őket, ma meg már kifejezetten nőiesnek számítanak. Illetve nem csak időben, hanem helyileg is lehetnek eltérések arról, hogy mi férfias vagy nőies. Napjainkban Távol-Keleten pl. egész nagy kultúrája van a férfi sminkeknek.

2020. dec. 12. 11:39
 49/90 anonim válasza:
52%
Uh én megnézném...milyen szinü amúgy a szemed? a kék szemhez tuti jól áll♡ 19/l
2020. dec. 12. 11:41
 50/90 anonim ***** válasza:
100%
Sztem felesleges a vita, szabad országban élünk, szuverén joga, hogy azt csináljon, amit akar, a többi embernek pedig szuverén joga kiröhögni, ha épp ehhez van kedve. Ennyi.
2020. dec. 12. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!