Szerintetek normalis az, hogy 11-12 eves kisgyerekeknek facebookjuk van?
Egy masik kerdes kapcsan jutott ez eszembe, hogy a kommenteloknek teljesen termeszetes az, hogy a 12 eves gyerekuk kozossegi oldalakat hasznal.. Nekem, mint anya a gyomrom felfordul, hogy 12 evesen a gep elott tesped, vagy a telefonjat nyomkodja ahelyett, hogy jatszana, tanulna, sportolna, barmi..
Komolyan ennyi nemtorodom szulo van?
Utana meg csodalkoznak, hogy a gyerekuk megszokik egy ismeretlennel, vagy 20evesekkel chatel?
Az online oktatast most ne keverjuk ide, arrol is megvan a velemenyem.
Szerintem normális. Én 24 éves vagyok, emlékszem mikor mi voltunk 11-12 évesek, már akkor is volt IWIW, MYvip. Nekem nem voltak ilyenjeim, de kb minden barátnőmnek igen. Aztán pár évvel később jött a facebook, nekem eleinte az sem volt, de ott már az ofő mondta néha, hogy csinálhatnék, mert sok infó megy az osztálycsoportba. Szóval a Z generációnak, akik digitális bennszülöttek, ez tök normális, már 10 évvel ezelőtt is az volt.
Most hogy ez jó-e vagy nem, lehet vitatkozni, de attól még ez van. Manapság már kell is az élethez, az is elég kínos, hogy 25 évesen, tehát viszonylag fiatalon mennyire nincsenek információid a közösségi médiáról. Ezt már a te gyereked majd nem engdeheti meg magának, hacsak nem keresel magatoknak egy szimpatikus amish közösséget.
41 Koszi
43
Persze, normalis azoknak akivel nem foglalkoznsk a szuleik.:)
Mi kell az elethez? Facebook? Oxigent tartalmaz vagy mi?
Milyen informaciom nincsenek a kozossegi oldalrol?😅
De tudod mit? Igazad van! Csinalj a mar ujszulottnek facebookot, ugyis a szulok mar terhesen telepakoljak a facebookot a meg meg sem szuletett gyerekkel, az 1-2napos babarol ne is beszeljunk, az, hohy 8 evesen facebookja van valakinek ezek mellett eltorpul, jogos😀
Majd ha megkerdezi miert tespedt 5 evesrn orokke a gep elott vagy nem tudok miert latott egy farkat 6 evesen egy reklamba, mikor o csak a mesejet akarta elinditani az onlinefilmeken, majd mondd neki, dehat ez Z generacio!😀
46
Jogos, felidegesit ez a felelotlenseg...
47
Ez is jogos. Siman jatszhatnek a gyerkoccel is gyakorizas helyett, bar alszik szinte mindig mikor nyomkodom a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!