Hány éves korig normális és elfogadható, hogy a szülő tudja a gyerek jelszavát a közösségi oldalaihoz?
Majd ha a gyereket zavarja, akkor megváltoztatja a jelszót. Persze, ehhez fel kell nőni egy kissé.
Tehát addig normális, amíg a gyerek el nem éri ezt a küszöböt.
Valakinek hamarabb, valakinek később.
Konkrétan nálunk a lányom 13, a fiam 14 éves volt.
11 eves kiscsajok instan fent vannak es egymast kiteszik kepekkel. Es ilyen nevu kovetoik vannak: faszvero
Szerintetek normalis? A szuleik meg nem hasznaljak az instat es nem is tudjak mit ir ki a gyerekuk (volt aki kitette, hogy baratnot keres es mi az erdeklodesi kore es mije van otthon).
Szoval ezert nem normalis, ha felugyeket nelkul vag bele egy 14 ev alatti a kozossegi medianak es korhatartol fuggetlenul az se, ha nekivag majd 2 het mulva szepen letiltja a szuleit stb. mert ot ne korlatozza senki.
Ez neveles kerdese es bizalome. Sajnos nemcsak mi felnottek, de a gyerekeink is egymastol tanuljak a legtobb hulyeseget.
5.-esek mar csinalnak titkos messenger csoportot, ertsd tilos szolni a szuloknek es tanaroknak hogy van ilyen csoportjuk es ott mirol.beszelnek. es hat igen mirol es hogyan...
Egyszer megtalaltam az exem lanyanak a 8. Osztalyos messenger beszelgeteseinek egy reszet (a lany mentette le printscreenel es veletlen a csaladi fotoalbumba toltotte be) hat ott is olyanojat olvastam, hogy ha az en gyerekem fog ilyeneket beszelgetni 14 evesen, akkor lehet halalig kerni fogom a jelszomegosztast😁. De viccen kivul: tudom leszo.tad, te is k vagy megverunk, bearulunk az ugazgatoank te ne fenyegesd az en baratnom elkapunk te kis p.sa stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!