Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselnétek, ha az egyik...

Hogy viselnétek, ha az egyik szülőtök mesélt volna az öngyilkossági szándékotokról és a depressziótokról egy számotokra nem szimpatikus, szinte idegen embernek?

Figyelt kérdés
Jogos a kiakadás? Ráadásul az anyám fel sem fogja, hogy mik azok a mentális betegségek, komolyan sem vesz, de elmondani valakinek már jó volt, miközben engem szapultak.
2020. dec. 2. 22:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Érvelni csak értelmes emberrel való vitában lehet. Nos, te hm nem igazán vagy az
2020. dec. 3. 18:18
 32/39 A kérdező kommentje:

😂 hat persze, miután egy szót sem tudtál kinyögni az utolsó válaszomra, mert leírtam, hogy minden, amit mondani probaltal baromság, csak jöttek az emojik.🤡

Ne nagyon beszelgess arról, hogy ki értelmes, meg ki nem, mert te jársz rosszul “cukimókus”

2020. dec. 3. 18:23
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
További jó szórakozást.
2020. dec. 3. 18:39
 34/39 anonim ***** válasza:
36%

Azt írod anyád elhagyott, szóval gondolom nem vele élsz. Akkor minek tud egyáltalán az állapotodról? Ha alapból szar anya volt, akkor nem kell annyira a bizalmadba avatnod, hogy tudjon rólad ilyen dolgokat.

De amúgy a barátaimmal én is simán megbeszélem a szüleim magánéletét. Mert az én életemre is kihatással vannak. Szép is lenne ha bármi intimebb dolgot csak pszichológussal lehetne megbeszélni. Nyilván a stílus meg a szándék nem mindegy.

2020. dec. 3. 18:59
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Kb 20 évig viseltem el, hogy hazugságokat, ferdítéseket híresztel rólam anyám. Nemhogy kibeszél! Ráadasul olyan barataiknak akik nem is ismernek engem.. Apám meg hagyja, egyáltalán: elhiszi. Legalabbis úgy tett, ritkán kérdezett, akkor is támadólag. Borzalmasan megviselt. Beteg lelkű az anyám, mindig lehúzott, leégetett, élvezte ha kudarcot vallok, ami ritkan történt meg, ezért kreált degradáló sztorikat.

Két éve nem beszélek velük.

Rosdzabb, mint a gyász, amikor nem szeretnek viszont a szüleid.

2022. dec. 15. 21:54
 36/39 NTBS ***** válasza:
75%
Rosszul érintene.
2023. okt. 3. 06:53
 37/39 A kérdező kommentje:
Ntbs komolyan amit te leművelsz a gyakorin az már jobban felbasz mint bármi
2023. okt. 3. 19:10
 38/39 anonim ***** válasza:
37 - Ha Ntbs tud zavarni, akkor a többi bajod ehhez képest lehet, hogy leküzdhető lesz.
2023. okt. 4. 09:27
 39/39 A kérdező kommentje:

Nem, örülnek ha ez lenne a legnagyobb bajom de konkrétan az összes kérdés alá amit megnyitok odaírja hogy “szerintem nem” “szerintem igen” “talán”

Az anyámról annyit hogy azóta megtaláltam a régi telefonjában egy videót amin csak a fürdőszoba ajtó szerepelt és 3 perces volt

Nem értettem először meg sem nyitottam

Majd gyanús lett és lejátszottam, zárt ajtón felvette ahogy pánikrohamom van és a fürdőbe menekültem

Ilyenkor a földön fekve szoktam sírni és néha üvölteni a pániktól, sőt néha latomasaim is vannak, ilyenkor könyörgök hogy hagyjanak békén

Ez meg beállt a zart ajtó elé és 3 percen keresztül vette fel...

Gondolod hogy ntbs a legnagyobb bajom?

2023. okt. 4. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!