Hogy viselnétek, ha az egyik szülőtök mesélt volna az öngyilkossági szándékotokról és a depressziótokról egy számotokra nem szimpatikus, szinte idegen embernek?
Basszus tanuld meg a szavak jelentését...
Anyuka gyerekkori barátnőjének, munkatársának, fodrászának sincs köze a gyerek mentális állapotához, egészségéhez, magánéletéhez.
Akik itt az anya oldalán állnak, biztosan ok is mar megkeseredett anyák es nem bírnak a kölyökkel, persze ok semmiben nem hibásak. Azt azért elmondanám, hogyha a gyerekkel gond van, ott biztos, hogy eleve a családi háttérrel kezdődött a gond...
5os, ha szeritem van bármilyen elfogadható indok arra, hogy egy anya otthagyja a 14 éves gyerekét, akkor oszd meg itt. Utalok neked egymilliót, ha fel tudsz hozni bármilyen értelmes választ. A férjet elhagyhatja bármikor, de nem a gyerekét, aki teljesen ártatlan volt a sztoriban...
Kiöntheti a lelket a SZAKEMBERNEK, akit köt a titoktartás, de arra persze nem hajlandó, oda mar kellemetlen lenne elmenni. Marad a gyerek számára idegen, akinek persze hazudik magáról es a szülői alkalmasságáról, vele jó szapulni.
Erre van a pszichológus! Vagy a segítő vonalak, akiket köt a titoktartás, nem a gyerek számára idegen, a gyereket szapulo gyökér.
Mi a helyzet? Nekem is van egy “labilis” gyereket? Aki persze tejesen magától lett az, te ártatlan vagy?
Azt a “poklot” nagyrészben eleve a szülő teremti. Te biztosan jobban ismered a sztorit, igaz? 🤦🏻♀️
Igen... majd pont egy ilyen torz vilagszemleletu akárkinek fogom ecsetelni a dolgokat. Hála a jo istennek, hogy nem lesz kolykod. Na az lenne csak nagyon beteg mar ovis korától ilyen szülővel.
Elhagyhatja az anya a gyerekét? Mi nevelt fel téged? Kutyák? Nem, a gyerekvállalás pont arról szól, hogy felneveled azt a gyereked es o neked az első, ha már megszulted.
Es DE, a gyerek magánügyeit, plane az öngyilkosságot, csak egy olyannal beszélheti meg, akit köt a titoktartás. Ráadásul meg fizetni sem kell a körzeti pszichológusért. Hala a jo égnek, hogy nem lesz kolykod. Ennyi pozitívumot olvastam ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!