Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjek bocsánatot a...

Hogy kérjek bocsánatot a kirohanásomért? Mit tegyek? (+18)

Figyelt kérdés

Martin vagyok, mindenki ismer, mindenki utál itt, tudjátok az az igaz balfasz. Ma pszichopatához hasonló kirohanásom volt, amiért szeretnék bocsánatot kérni. A lényeg, hogy egész nap rossz napom volt. A tudat, hogy holnap dolgozatot írok egy olyan tantárgyból, amire egy percet sem készültem pedig tavaly megbuktam belőle, egy másik tanárral egymással való csetepaté, hogy egymást szociopatának és szadistának minősítettük órán, aztán húgomért nekem kellett volna mennem autóval, de lemerült az akkumulátor, bevételem és pénzem pedig nincs újra, meg még bekelett volna mennem bankba, hogy a kártyámért menjek, de ez nem jött össze a kocsi miatt, aztán barátaim is traktáltak, hogy segítsek nekik a holnapi dolgozhat miatt interneten keresztül, meg aztán állítsam be skypeon a kamerát húgomnak, hogy lássa a zongoratanár. Annyira ráment az idegeimre a mai nap, hogy már csak egy kevés kellett. Hazarontott anyám húgommal, miközben üvöltözött, hogy zongoraórája van, egyből haptákba állítsak be neki mindent, húgom pedig üvöltötzött torka szakadtából, hogy le fog esni a kamera, meg nem akarja, hogy a háta mögött legyen, mert akkor látja a kottát.

Elég is volt ennyi, én is kifakadtam. Először csak mint egy elmegyógyintézetbe, ami kifért a torkomon, az egész panel zengett tőlem, hogy leszarom, nemérdekel, megöllek, stb. Aztán visszaüvöltött húgom, én meg... szétvertem. Aztán anyámat is megütöttem. Majd kirántottam 2 konyhakést a fiókból és majdnem magambaszúrtam. Annyi volt a szerencsém, hogy miközben a szívemhez tartottam mindkettőt, elájultam és a konyhacsempére borultam egy pillanatra, miközben úgy érezte, mintha valami agyvérzésem lett volna, hirtelen mintha forró vér ömlött volna a fejembe. Majd pedig mint az állat, elkezdett féjni a hasam, azóta is fáj. Meg remegek, mint a kocsonya még mindig.

Felkeltem a padlóról és folytattam az üvöltözést, mint a gyógyos. Húgomat megint elvertem. Felhívtam skypeon a zongoratanárt, beleüvöltöttem neki a mikrofonba és letettem. A zongorára jó sokat rácsaptam miközben üvöltöztem, hogy megölök mindenkit, megölöm magam. Majd bevonultam a szobámba és mint egy elmebeteg, csak ültem remegve a széken. Anyám és húgom sírt, nagyon megijedtek, hogy mi történt. Nemrég tértem csak magamhoz, gondoltam amíg "józan" vagyok, leírom, hogy mi történt velem és tanácsot kérek, hogy hogyan kérhetnék igazán bocsánatot a történtekért. Mit tegyek, esetleg menjek pszichiátriára? Vagy mi legyen? Le akarok nyugodni, de nem tudok. Félek, hogy megint meg kell műteni a beleimet, mert lehet megint bélcsavarodást kapok a stressztől, mint 6 éve.

2020. dec. 1. 17:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 Elfogadom. Hova menjek érte? Most teljesen komolyan írom, adsz egy címet Dunaújváros környékén és megyek.
2020. dec. 1. 17:46
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

#10 Szóval nem ismered a (talán kamu, talán valódi) történetet... A kislány folyamatosan ordibál, verekszik, az anyja semmi fegyelmezésre se képes. Valódi számítógépfüggő (volt?) a húga, az erőszak neki teljesen normális volt, mikor el akarták venni tőle a szent számítógépet, hogy Martin játszhasson vagy tanulhasson. Nagyon nem vagyok a verés és bármiféle fizikai erőszakkal nevelés híve, de a kiscsajt már nagyon durván elrontották és az ő esetében már tényleg erős önvédelemre lehet szükség.

Martin, neked nem tudok tanácsot adni. Anyáddal kéne beszélni és egy kis értelmet vinni az agyába. Mivel sok ideje zengi a megoldást a GYK, de "a család feje" nem teszi meg, nem tudok mit mondani. Kezdheted azzal, hogy nagyon sajnálod, folytathatod azzal, hogy mennyire nehéz nap volt és nem szeretnél hasonlót tenni a jövőben, így pszichiáterhez fordulsz, aztán belengetheted, hogy a húgodnak is jót tenne. Nem tudom, hogy anyád hogyan reagálna erre, mert egy nagyon furcsa ember, aki nem gondolkodik logikusan.

2020. dec. 1. 17:54
 13/29 anonim ***** válasza:
26%
nem “mint egy elmebeteg” hanem elmebeteg vagy ember
2020. dec. 1. 18:00
 14/29 A kérdező kommentje:

#13 Igen, mivel utál ugye zongorázni, mert elveszi a gépezéstől az idejét. de anyám erőlteti a zongorázást. Ki akar mióta iratkozni, de anya nem engedi és mindent megtesz, hogy abbahagyhassa.

#14 Lehet, hogy már az vagyok...

2020. dec. 1. 18:05
 15/29 anonim ***** válasza:
55%
#9 egy felnőtt embernek nem lehet ilyen alacsony a tűréshatára, mert teljesen természetes hogy felnőttként egy rakás megoldandó feladatba ütközöl nap mint nap. Akár a munkád során, akár párkapcsolati problémák, vagy a gyerek állít nehezen megoldható helyzet elé. Stb stb.
2020. dec. 1. 18:07
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem kamu Martin vagy.:

Költözz el. Örökké semmit nem lehet bírni. A reakciód nem normális, de az sem, ami otthon megy. Az, hogy halasztasz, xarul élsz egy ideig... hát istenem, az is jobb, mint ami nálatok van. Bocsánatot meg... "bocsánat, hogy elmebetegként viselkedtem, de már nem bírlak titeket tovább elviselni". Tehát amit te csináltál, nem jó, de ez mind annak a következménye, amit éveken át az a két pi**a csinált. Beért a gyümölcse.

2020. dec. 1. 18:11
 17/29 A kérdező kommentje:
#17 Elmentem diákmelózni, elmentem a mekibe hamburget sütni. Kerek 5 órát bírtam állni, majd összeestem vesegörcstől és vért pisiltem, mert a vesém nem bírta. Durván veseköves vagyok és sokszor járok kőzúzásra, ami miatt nem bírom a legkisebb fizikai megterhelést sem, mint pl órákon át állás. Na de érettségivel, nulla tudással és 5 félévvel a hátam mögött milyen munkát kapok? Hát igen, sajnos csak fizikait, meki, tesco, gyár, GLS pakolás, fagyasztött gyümölcsöt kamionra pakolás. Nem fogok kapni semmilyen ülős irodai melót, csak ha végzek az egyetemmel. Munka nélkül meg nem fogok tudni elköltözni. Nem tudok mit csinálni sajnos. Apámhoz elköltözhetek, de ismerem. 2 hónapig jó lesz minden, aztán ő is elkezdi, hogy akkor kéne dolgozni egyetem ide vagy oda.
2020. dec. 1. 18:21
 18/29 anonim ***** válasza:
4%

Te k@rv@ beteg vagy

De mivel tudom sok kérdést ki írtál érthető volt.

Neked nagyon elrontott életed van öcsém.

Ki nem rohanna ki így?

2020. dec. 1. 19:11
 19/29 anonim ***** válasza:
2%
Hogy ismerlek meg?
2020. dec. 1. 19:33
 20/29 A kérdező kommentje:
Fekete körszakáll, de majd ordítom, hogy itt a gyakoris srác.
2020. dec. 1. 19:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!