Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elveheti a szülő a 17 éves...

Elveheti a szülő a 17 éves gyereke pénzét?

Figyelt kérdés
Anyámmal 5 percet nem bírunk ki veszekedés nélkül, mert mindig mindenbe beleköt és szid engem állandóan csak úgy. Tegnap is ilyen volt, én meg mivel minden nap azt hallgatom ahogy ordít velem a semmiért (és kezet is emelt már rám sokszor) annyit mondtam neki, hogy nézesse meg magát mert nem normális amit csinál, erre elvette a szülinapi pénzemet, azt is amit ő adott, azt is amit a mamámtól kaptam, és nem fogja vissza adni. Már kb egy hete elvette elvette a másik mamámtól kapott pénzem is, azt valószínűleg már el is költötte. Kb 40ezer Ft-ról van szó, ami sokat jelentett nekem, mert gyűjtök most valamire. Ezt megteheti, hogy elveszi azt a pénzt, amit én mástól kaptam ajándékba szülinapomra, hogy vegyek magamnak valamit rajta? Vagy csak én tartom ezt felháborítónak?

2020. nov. 24. 20:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%

23-as!

Igen, megteheti. Aztán a gyerek is megteheti majd, hogy bedugja az anyját időskorára valami utolsó utáni öregek otthonába.

Tudod a gyerek a szülőtől tanul, és a szülő is azt a bánás módot fogja visszakapni amit ő adott.

2020. nov. 25. 12:51
 32/36 anonim ***** válasza:
25%
Igy jar az, aki lobogtatja a penzet! Szolj a mamadnak. Amit o adott azt nem veheti csak ugy el!
2020. nov. 25. 13:27
 33/36 anonim ***** válasza:
75%

27!

Nem írtam olyat, hogy vegye el, vagy hogy helyes lenne. Azt irtam, megteheti.

23!

Nem, nem teheti meg. Kivéve, ha a kedves szülő demens lesz és a gyerek lesz a gondnoka. Egyébként a szülő majd eldönti, akar e otthonba menni.

2020. nov. 25. 13:47
 34/36 A kérdező kommentje:
32, en nem lobogtatom a penzem, de ha nem adtam volna oda akkor megutott volna. Tudni meg persze tudja, hogy van penzem, ott volt mikor adta a mamam.
2020. nov. 25. 13:58
 35/36 Savlekotő ***** válasza:
100%
Az ilyen elveszi a fizetésedet is majd,csinálj titkos számlát és dobbants mielőbb.
2020. nov. 25. 14:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is felháborító, de az is felháborító, hogy olyat monasz neki, hogy "nézesse meg magát mert nem normális".

Próbáld kitalálni, hogyan oldhatnád fel az állandó vitákat, az lenne a hosszú távú megoldás.

2021. jan. 18. 20:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!