Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám?

Szerintetek normális anyám?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam a boltba és amikor bementem már akkor is láttam hogy ott remeg egy kis fekete kövér kölyökmacska az ajtóban amikor kijöttem akkor még mindig ott volt és megfogtam és megnéztem. Kandúr. Hazavittem. Itthon anyám teljesen kikelt magábol. Hogy ő kib.ssza meg rohadt dög meg besz.rik stb.

Nagy nehezen arra rá vettem hogy a kazánházból ne dobja ki de azt mondta akárhányszor kimegy rakni a kazánra belerugdos...

Most mit csináljak? Lehet hogy inkább elengedem mert itt soha nem lesz családtag szegény. Ha rajtam mulana beengedném a szobába. Anyám a szobába meglátná elájulna. Nemtudom hogy lehet így utálni egy állatot.

De ha már itt tartunk nem csak az állatokkal van ez. Szerintem nem normális. Piszkál hogy minek mosok annyit hajat pedig egy héten 2x mosom meg. És azt mondja azért hullik.. Ő nagyon ritkán mossa meg a haját.. Fél évente. Aztán meg nem megy szinte sehova nem megy ki a házból össze kell vele veszni hogy legalább a boltba elmenjen. Állandóan rólam beszél a telefonba hogy én mit csinálok most mit csináltam 10 perce stb. Borzalmas. Egy időbe az egész utcának kibeszélte hogy mennyit szoktam szexelni a párommal mert ő hallja.

Meg amikor beszélgetek odajön hogy hallja. Semmiből nem maradhat ki. Kopogás nélkül jön megy mindenhol.

Elsötétit állandóan. Ne legyen fény. Ha kell a sötétbe ül.

Valami mentális baja van biztos vagyok benne. De egyedül vagyok vele és engem már teljesen kikészít. Semmit nem lehet tőle. És olyan rondán rikácsol.. Az embernek az élettől is elmegy a kedve. Minden baja neki bármit csinálok. Egyszerűen gyűlölöm már.

17/L

#Anyámnemnormális
2020. nov. 22. 12:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

De komolyan, akik azt írják, hogy költözzön el, felfogják, hogy 17 éves? Még nem tud elköltözni!

Kérdező, a cicának keress gazdát, ne hagyd, hogy anyád bántsa! Te pedig tanulj, diákmunkázz, egy év múlva próbálj meg elköltözni, menj egyetemre, koliba. Addig is sok szerencsét az élethez! Remélem megoldódik majd.

2020. nov. 22. 16:03
 22/34 anonim ***** válasza:
96%
Vidd el menhelyre a macskát, vagy hirdetsd meg FB-on! Ne hagyd, hogy bántsa. Vagy add ide nekem, én befogadom.
2020. nov. 22. 16:12
 23/34 anonim ***** válasza:
12%
Én sem engednék semilyen állatot a lakásomba.
2020. nov. 22. 16:16
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Bocs: semijen
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
semmilyen , na végre .)
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok a 17-es... te is meg fogsz keseredni egy ilyen "anya" mellett addigra, mire a saját lábadra állhatsz. Jobb, ha beletörődsz...

"Pedig én érzek még még nem tett olyanná mint ő." Majd fog, nyugodj bele...

sajnálom.... baszod (Nézd meg a szolgálólány meséjét...)

2020. nov. 22. 16:32
 27/34 anonim ***** válasza:
96%
Anyád tart el, viseld el, költözz el választ adó nyomorultak...Először is, amikor anyuka vállalta a gyereket, akkor azért felelősséggel és kötelezettséggel tartozik. A kérdező amúgy is kiskorú, nem is mehet csak úgy el. A másik, hogy hatalmas tévedésben éltek. Amíg a lány tanul, addig bizony 25 éves koráig kötelessége a némbernek gondoskodnia róla és azért mert az ő háza, a lánynak még vannak jogai. Márpedig a párkapcsolathoz és a magánélethez van joga. Anyuka egyértelmű, hogy nem normális. Az a szomorú, hogy a gyermekvédelem hol van ilyenkor....
2020. nov. 23. 15:43
 28/34 anonim ***** válasza:
93%
30-as vagyok: Költözz el válasz alatt, nem azokat értem, akik szerint jobb, mert felfogták, hogy anyuka nem száz, hanem azokra értem, akik szerint, ha nem tetszik költözz el, ill anyádnak joga van ehhez-ahhoz...
2020. nov. 23. 15:45
 29/34 anonim ***** válasza:
32%

30-as

Ühüm, értem a gondolatmenetedet. Szóval az anyjának nincs joga semmihez, neki a saját otthonába nem jár a nyugalom. Nem mondhatja azt, hogy ő nem akar állatot a lakásába, mert kislánykának, épp arra van igénye. És hát mint tudjuk, manapság a gyerek az úr, az parancsol a családba, mert ahol nem, azok sz.r szülők. Vagy téged is ilyen elkényeztetett hejcegnőcskének neveltek? Akkor meg is érdemlik a szüleid, hogy uralkodj felettük. Ha valaki gyereket vállal, a felelősség nem azt jelenti, hogy alárendeli magát a gyereknek. A szülő, nem a gyerek szolgája, mint ahogy azt te a buta agyacskáddal elképzeled. És igen is, a saját házában az anyja alkotja a szabályokat. Az a minimum lett volna, h az anyjával előbb megbeszéli, ha állatot akar, és igen is az anyjának nem kötelessége beleegyezni. Továbbá miért kéne vörös posztót teríteni a kérdező elé, azért mert otthon besegít a házimunkába? Ez normális családban így szokás. Ha kamatyolni van esze, akkor legyen erre is.

2020. nov. 23. 17:45
 30/34 anonim ***** válasza:
14%

Folyt.

Az anyja azt sem köteles megengedni, h a kisjányka a kanokat hazahordja, és a házból piros lámpás kupit csináljon. Azt bizseregjen meg ragadjon a spermától a lakás. Miért lenne köteles hallgatni, ahogy a leányt éjjel-nappal tömik, azt mekkorákat nyögnek. Azt rinyál itt a kérdező, mert házimunkáznia kell otthol. Az önállósághoz ez is hozzátartozik. Mert szerinte, a f... jobban áll a kezibe, mint a partvis.

Szóval azt tudom tanácsolni, h mivel nem felnőttkorú, és nem felel meg neki otthol, lehet állami gondozásba menni, de ott meg hunn tömetné magát? Vagy izélni azért még hazajárna? És 18 éves koráig köteles eltartani, nem addig még tanul. Ha 40 éves koráig tanul, akkor 40 évesen is köteles eltartani? Lehet munka mellett is tanulni, mint más rendes ember teszi. Az állami gondozásból is kilökik 18 évesen.

2020. nov. 23. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!