Normális amit művel az anyám?
Ez az egész pár éve kezdődött amikor a jegyek már kezdtek számítani.(8adik masodik felev)
Ekkor elkezdett olyan módon beleszólni az életembe hogy kb ugy tartott mint egy 4edikest...
Addig allt az ajtoban amig meg nem csinaltam amit akart. Magánszféra nincs. Ha kopog meg sem várja míg szabad vagy akarmit mondok. Konkrétan fontosabb neki a tanulmányi eredményem mint a lelki allapotom. Bizalom egyáltalán nincs közte és köztem. És most jött el az a pont hogy ezt a kerdest feltegyem a nagyvilágnak mert mondtam neki hogy akiknek meseltem a viselkedéséről mind azt mondták hogy nem normális. Így kiírtam ide.
Kíváncsi lennék anyukád történetére is, valószínűleg ő még bőven ki tudná ezt egészíteni azzal, hogy mit miért csinál.
Sok gyereknek minden fontosabb a tanulásnál, szarnak a jövőjükre, "majd lesz valahogy" címszóval. Anyukád talán azt látja, hogy egyedül nem jól irányítod a dolgaidat, ezért kénytelen ő terelni, hogy ne maradj a nyakán még 40 évesen is.
Bár ezt csinálta volna velem annak idején anyám. De komolyan. Minden létező módon elrontottam az életem, a hatalmas szabadság következtében.
Biztos akkor nekem sem tetszett volna, de legalább most tartanék valahol az életben.
25n
Sok dolgot jó lenne tudni.
Egyrészt, amit 3-as írt: Apukád hogyan vélekedik erről?
Másrészt: A fontosabb tárgyakból kb. hányasaid vannak? Mik a továbbtanulási elképzeléseid? Szakma, vagy gimnázium+felsőfokú képzés? Ha szakma, akkor micsoda? Ha jelenlegi jegyeidet tartani tudod gimnáziumban, reális-e, hogy egyetemre/főiskolára menj?
Bárcsak annyi bajom lenne, hogy tanulnom kéne. Anyukádtól nem hallottad azt, hogy visszasírod még te azt,hogy tanulni kell?
Naaa én pont most sírom vissza
Apám inkabb kimarad belőle. 3 4 5 ös minden tantárgyam. Miért sírnám vissza? Az állandó a basztatást? A szakmám gépész.
8as Nem az a baj hogy tanulni kell hanem basztat anyám amikor már megcsinaltam mindent! Hogy tanuljak előre!
Én személyszerint nem akarok egyetemre menni vagy így talánba... de technikus szeretnék lenni mert az kell külföldön es jol fizetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!