Szerintetek normális amit a húgom művel velem?
A 8 éves húgom mindig bánt engem. Csapkod, karmol, mardos stb. A szüleim dolgoznak ezért nagyon sokat kell rá vigyáznom. Olyankor ott kell vele ülni amikor tanul, különben fogja a telefonom és sírva hívja Anyát,Apát, Mamát. Anya az egyetlen aki megért, mert kéttannyelvűbe járok és a tantárgyak 60%-át idegen nyelven tanulom, így az van, hogy 15-kor végzek, ha úgy van megvárom a húgom, aki 16-kor jön csak ki, mert neki kötelező még a napközi. Hazaérünk kb. 17-kor (busszal) és este 8-ig tanulok. Sokszor próbáltam már a húgomnak segíteni, de múltkor is az volt, hogy megpróbáltam neki elmagyarázni a matekot és ő lekevert nekem egy nagy pofont, erre én otthagytam. Ő sírva hívta Apát aki elkezdte nekem mondani hogy ne verjem a kistestvéremet mert ha hazaér megkérdezi a húgom, hogy azután bántottam-e még miután beszéltünk, mert ha igen akkor majd nagyon megbánom. Van amikor a húgom csak úgy ok nélkül belém mar. Normális ez egy 8 évestől? Az meg a másik hogy nem hagy tanulni. 20:30-kor alszik el és én utána 23-ig fent maradok, hogy megtanuljam amit nem hagyott. Anya az egyetlen aki már többször felemelte vele a hangját emiatt. Pofont nem kapott, mert anya sosem bántana egy gyereket. Erre mi volt? Egy napig kisangyal volt utánna kezdődött előlről. A húgom most megy harmadikba és ugyanabba az iskolába jár mint én. Nem egyszer cikizett osztálytársaim előtt, hogy milyen nehezen tanulok. Az oké, hogy otthon 3-4 órákat szánok a tanulásra de hatodikos létemre mimdig kítűnő voltam, ő meg örül, ha eléri a négyest. Apa és Mama mindig azt mondja, hogy 'ő a kisebb' ezért mindenért engem szidnak le. Az a legidegesítőbb, hogy ha megölelem a testvérem akkor elkezd kiabálni, hogy 'segítség, Anna mindjárt megfojt. Ne szoríts már, ez fáj'. Erre nekem mindig azt mondják, hogy 'tünés a másik szobába' és jól leordítják a fejem. Az a legrosszabb amikor gyakorlok zongoraórára és mellettem hangosan elkezd énekelni egy dalt miközben zongorázok.
Mit csináljak vele? Bántani nem akarom. Azért most kérdezem mert nemsokára sulikezdés, jön egy csomó új tantárgy és nem akarok rontani a tanulmányi eredményemen, mert ő nem hagy tanulni. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
12/L
Valami nagyon nem stimmel ebben a kérdésben kedves "12/L"
Kamu szaga van a dolognak
Pár év múlva mikor már magassarkút is hordani fog,akkor lesz neked szar,mikor rugdosni-taposni fog téged!
A húgod egy elkényeztetett királyisasszony aki ráadásul szadista is!Nem irigyellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!