Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám?

Szerintetek normális anyám?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam a boltba és amikor bementem már akkor is láttam hogy ott remeg egy kis fekete kövér kölyökmacska az ajtóban amikor kijöttem akkor még mindig ott volt és megfogtam és megnéztem. Kandúr. Hazavittem. Itthon anyám teljesen kikelt magábol. Hogy ő kib.ssza meg rohadt dög meg besz.rik stb.

Nagy nehezen arra rá vettem hogy a kazánházból ne dobja ki de azt mondta akárhányszor kimegy rakni a kazánra belerugdos...

Most mit csináljak? Lehet hogy inkább elengedem mert itt soha nem lesz családtag szegény. Ha rajtam mulana beengedném a szobába. Anyám a szobába meglátná elájulna. Nemtudom hogy lehet így utálni egy állatot.

De ha már itt tartunk nem csak az állatokkal van ez. Szerintem nem normális. Piszkál hogy minek mosok annyit hajat pedig egy héten 2x mosom meg. És azt mondja azért hullik.. Ő nagyon ritkán mossa meg a haját.. Fél évente. Aztán meg nem megy szinte sehova nem megy ki a házból össze kell vele veszni hogy legalább a boltba elmenjen. Állandóan rólam beszél a telefonba hogy én mit csinálok most mit csináltam 10 perce stb. Borzalmas. Egy időbe az egész utcának kibeszélte hogy mennyit szoktam szexelni a párommal mert ő hallja.

Meg amikor beszélgetek odajön hogy hallja. Semmiből nem maradhat ki. Kopogás nélkül jön megy mindenhol.

Elsötétit állandóan. Ne legyen fény. Ha kell a sötétbe ül.

Valami mentális baja van biztos vagyok benne. De egyedül vagyok vele és engem már teljesen kikészít. Semmit nem lehet tőle. És olyan rondán rikácsol.. Az embernek az élettől is elmegy a kedve. Minden baja neki bármit csinálok. Egyszerűen gyűlölöm már.

17/L

#Anyámnemnormális
2020. nov. 22. 12:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Az a nő egy elmebeteg és aki védi szintén. Ez a viselkedés nem normális. Kedves kérdező, menekülj, ha más választásod nincs, akkor egyetem, koli, diákmeló stb...csökkentsd vele a kapcsolattartást. Sajnos nagyon nehéz ma egy fiatalnak teljesen önálló életet kezdeni, sokszor még teljes állásban is. (Mielőtt jönnének a jóindulatú kommentek: Nem mindenki lehet mérnök, informatikus, vezérigazgató stb.)
2020. nov. 22. 14:45
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
szintén 14, sajnos sokan kivannak szolgáltatva a szüleiknek és nagyon szomorú mikor egy anya v apa ennyire nemnormális. :(
2020. nov. 22. 14:46
 13/34 anonim ***** válasza:
73%
11-es nagyon értelmes válaszoló, Mi van? Fáj a b*szatlanság, hogy ilyet írsz vagy hasonló mentalitású "szülő" vagy? Attól, mert egy gyerek otthon él, még nem a szülei cselédje és joga van a magánélethez, akkor is, ha otthon lakik. Amúgy meg a panelokban elég vékonyak a falak, az is hallatszik ha a szomszéd mosogat sokszor...Ez a költözz el duma meg akkor állná meg a helyét, ha az albérlet illetve lakásárak nem az egekben lennének. Sokszor bizony diplomás fizuval is nehéz egyedül az albi is...
2020. nov. 22. 14:51
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
Az én anyám is ilyen... most vagyok 26, és tisztaságmániás vagyok, utálom az állatokat. Pedig a te korodban még pontosan olyan voltam, mint Te...
2020. nov. 22. 15:10
 15/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves válaszokat. Sajnos érzem a hatását annak hogy ilyen körülmények között nevelkedtem.

Aki pedig megjegyzést tett a szexuális életemre az ne legyen álszent.. Tényleg ennyi keserű ember van? Valahol el kell kezdeni és jogom van párkapcsolathoz. Ha már az anyámat se érdeklem mert még egy kisállat is több szeretetre képes mint ő. Ezt csak az tudja tényleg aki vele él. Megkeseredett.. Nemtudom mit tegyek vele.

Nem eszem anyám fősztjét mert nem főz. Egész nap fekszik. Rendeli a konyháról a menza kaját én pedig az iskolában eszem. Ha már itt tartunk. Nem is takarít. Mindent én csinálok mert szégyenlem hogy retkes. Amikor jön valaki és nincs felmosva akkor mondja hogy jaaaj délután meg felmosok. Pedig nem mos fel soha. Nagy ritka ha felseper a szobájában de ennyi a takarítás. Megvárja amíg én nem tudom elnézni..

Nem a pocskondiázásról van szó mert amúgy erről nem beszélek senkinek mert szégyenlem.

Azt hiszik anyukám normális gondolkodó. Pedig lelki terrorban tart. Borzalmas így élni és nagyon félek hogy mi lesz így velem kidobva az életbe miközbe mindenki mögött ott áll anyuci apuci akiket normális körülmények között felnevelnek. Aztsem tudom milyen egy igazi karácsony mert nálunk csak a csapkodás megy meg hogy ő mennyire utálja a karácsonyt nemis vesz semmit soha. Van karácsonyfa de csak hogy legyen látszat. De mindenre azt mondja hogy minek nekem az. Nekem semmi nem kell szerinte. Pedig én érzek még még nem tett olyanná mint ő. Még van bennem szeretet. Akár az állatok iránt. Emberek iránt. Egy ünnepnek is tudok örülni egy apró ajándéknak is örülnék. De én már tudom hogy semmi nem lesz. Életem sincsen itt... Megkell fizetnem azért az életért is amit nemis én akartam. Egy kis boldogság sem járhat nekem.

2020. nov. 22. 15:13
 16/34 anonim ***** válasza:
96%
Ezt a hátralévő időt bírd ki, fordítsd tanulásra, felvételizz, menj koliba, az önálló élet jót fog tenni, nagyon sajnálom hogy ilyeneket kell átélned.
2020. nov. 22. 15:18
 17/34 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén nagyon sajnállak. Segíteni nem tudok, de menj el suli mellett dolgozni, amennyit csak bírsz és utána amint elég idős leszel hagyd ott.. Nem éri meg, hogy rámenjen az életed. Fiatal vagy persze, de szerintem éretten gondolkodsz. Sajnálom Anyukádat is, hogy ilyen lett. Gondolom azért régen csak nem ez volt mindig a helyzet, nem? Édesapád? El sem hiszed, hogy mennyi ilyen ember van a világon, megkeseredettek országa vagyunk. Ha valakinek szar, akkor legyen másnak is. Nagyon nehéz pozitívnak maradni, de próbálkozz!!! Én kívánom, hogy legyen boldog az életed, olyan, amit megérdemelsz. :)
2020. nov. 22. 15:23
 18/34 anonim ***** válasza:
1%
Amíg anyád tart el, és az ő házában laksz, addig köteles vagy betartani az ő játékszabályait. Én is azt mondom, mint itt előttem sokan, ha nem tetszik költözz el.
2020. nov. 22. 15:41
 19/34 anonim ***** válasza:
2%
Hát persze kérdező! Neked mindenhez jogod van, anyád meg húzza össze magát a saját házában.
2020. nov. 22. 15:46
 20/34 anonim ***** válasza:
97%

#5 es #8 valaszaira ra se rants. Ok agyilag Anyad szintjet utik csak meg.

A Facebookon van egy csomo allatos csoport..oda ird ki, hogy surgosen gazdit keresel, mert nalad sajnos nem maradhat. Anyad pedig ne rugdossa az allatot, mert azert buntetes jar. En fel is jelentenem. Aki egesz allo nap fetreng es igenytelenul el, az ne pattogjon!

2020. nov. 22. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!