Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám?

Szerintetek normális anyám?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam a boltba és amikor bementem már akkor is láttam hogy ott remeg egy kis fekete kövér kölyökmacska az ajtóban amikor kijöttem akkor még mindig ott volt és megfogtam és megnéztem. Kandúr. Hazavittem. Itthon anyám teljesen kikelt magábol. Hogy ő kib.ssza meg rohadt dög meg besz.rik stb.

Nagy nehezen arra rá vettem hogy a kazánházból ne dobja ki de azt mondta akárhányszor kimegy rakni a kazánra belerugdos...

Most mit csináljak? Lehet hogy inkább elengedem mert itt soha nem lesz családtag szegény. Ha rajtam mulana beengedném a szobába. Anyám a szobába meglátná elájulna. Nemtudom hogy lehet így utálni egy állatot.

De ha már itt tartunk nem csak az állatokkal van ez. Szerintem nem normális. Piszkál hogy minek mosok annyit hajat pedig egy héten 2x mosom meg. És azt mondja azért hullik.. Ő nagyon ritkán mossa meg a haját.. Fél évente. Aztán meg nem megy szinte sehova nem megy ki a házból össze kell vele veszni hogy legalább a boltba elmenjen. Állandóan rólam beszél a telefonba hogy én mit csinálok most mit csináltam 10 perce stb. Borzalmas. Egy időbe az egész utcának kibeszélte hogy mennyit szoktam szexelni a párommal mert ő hallja.

Meg amikor beszélgetek odajön hogy hallja. Semmiből nem maradhat ki. Kopogás nélkül jön megy mindenhol.

Elsötétit állandóan. Ne legyen fény. Ha kell a sötétbe ül.

Valami mentális baja van biztos vagyok benne. De egyedül vagyok vele és engem már teljesen kikészít. Semmit nem lehet tőle. És olyan rondán rikácsol.. Az embernek az élettől is elmegy a kedve. Minden baja neki bármit csinálok. Egyszerűen gyűlölöm már.

17/L

#Anyámnemnormális
2020. nov. 22. 12:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem normális az anyád. Ha betöltötted a 18-at, próbálj meg elköltözni.
2020. nov. 22. 12:56
 2/34 anonim ***** válasza:
47%
nem
2020. nov. 22. 13:07
 3/34 anonim ***** válasza:
95%

Keress a cicának gazdit, ne rakd ki csak úgy.

Aztán amint lehet, költözz el otthonról és többé felé se nézz, nem érdemel semmi jót.

2020. nov. 22. 13:34
 4/34 anonim ***** válasza:
16%

Macskát a saját lakásodba vihette, máséba nem. Semmi baja anyádnak.

Vannak akik soha nem mosnak hajat. Magánügye.

Kibeszélni mast nem normális, ahogy úgy szexelni se, hogy más hallja.

Kopogni illik, ha valahova be akar menni az ember. Te szoktál?

Van akinek kevesebb a fenyigenye, vagy érzékeny a szeme.

Jövőre elköltözhetsz.

2020. nov. 22. 13:36
 5/34 anonim ***** válasza:
23%

Én se tűrnék meg állatot a lakásomba.

Ha nem tetszik el lehet költözni! De azért gondolom anyád főztje finom mi? Meg azért jó a lakásába melegedni. Nem anyádat kell pocskondiáznod, hanem kezdj önálló életet. Hajrá!

2020. nov. 22. 13:51
 6/34 anonim ***** válasza:
79%
Nem normális anyád de veled is vannak gondok. Egy állatot nem lehet csak úgy hazavinni, azt illik a családdal megbeszélni.
2020. nov. 22. 13:51
 7/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem normalis anyad..
2020. nov. 22. 13:55
 8/34 anonim ***** válasza:
18%

El kell költözni és állj saját lábadra. Vagy az már nem megy?

De hol máshol tudna tömni a barátod? Hol máshol tudnál visítva nagyokat élvezni?

Azért anyád lakása jó arra, hogy a kanokat hazacipeld.

2020. nov. 22. 14:04
 9/34 Savlekotő ***** válasza:
84%

Elsötétít állandóan. Ne legyen fény.

Lehet anyád vámpír..

2020. nov. 22. 14:12
 10/34 anonim ***** válasza:
72%

Az hát. Vámpír.

Azok se szeretik a macskákat.

Rakj a szobája elé fokhagymát.

2020. nov. 22. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!