Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám utál, mert nem vagyok...

Anyám utál, mert nem vagyok jó tanuló. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tanulás egyáltalán nem érdekel, mindenből 2-es, 3-as vagyok. Nem tudom, mit szeretnék az élettől. Nincsenek céljaim. Viszont mikor anyukám olyat mondd, hogy takarodjak el a háztól, meg, hogy nem érdemlek meg semmit, akkor nagyon szomorú leszek. Hogyan kezeljem meg a helyzetet?
2020. nov. 21. 12:59
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Hogyan kezeljem a helyzetet? *
2020. nov. 21. 12:59
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem gondolom, hogy utál. Inkább dühös, mert látja hogy szándékosan elcseszed az életedet. Saját magad miatt kell tanulni, hogy ne utcaseprőként végezd. Próbálj javítani a jegyeiden és hidd el javulni fog a helyzet.
2020. nov. 21. 13:00
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Tanulj! Ne anyádért, magadért
2020. nov. 21. 13:01
 4/27 anonim ***** válasza:
57%

2. tökéletes

talán a "szándékosan" kicsit erős, inkább tudatlanságból, kamaszkori nemtörődömségből

2020. nov. 21. 13:03
 5/27 anonim ***** válasza:
54%
Legyél szorgalmasabb a tanulás terén.
2020. nov. 21. 13:05
 6/27 A kérdező kommentje:
De hogy, ha nem érdekel az egész? Nem hiszem, hogy nekem ettől lesz jobb az életem.
2020. nov. 21. 13:06
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát pedig sokkal több lehetőséged lesz, ha tanulsz. Nincs egy tantárgy se, ami érdekelne? Hányadik is vagy?
2020. nov. 21. 13:09
 8/27 anonim ***** válasza:
83%

Hány éves vagy?

Jobb lesz, hidd el.

2020. nov. 21. 13:09
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Jobb lesz. Így max csak kukás, közmunkás vagy pénztáros lehetsz
2020. nov. 21. 13:10
 10/27 anonim ***** válasza:
22%

Érettségim sincs és 450 nettót keresek, bejelentve.

Minden szülő tanulás-mániás, de ha ésszel választasz szakmát, nagyon jól meg fogsz élni, akkor is, ha nem tudsz történelmi dátumokat, nem tudsz megoldani 20 centis egyenleteket, meg nem ismered a különbséget a konvex és konkáv között... Az iskolában nem azért tanulsz, mert hasznos, hanem azért, mert kérdezik. Általános iskolában is mi megy? Verselemzés, hittan, meg kislabda hajítás, de hol tanulják pl. a THM megértését? Szóval ezzel nem tudsz mit kezdeni...

2020. nov. 21. 13:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!