Adnom kéne neki egy esélyt? Van egyáltalán értelme ennyi év után?
6 éves voltam amikor anyám lelépett.Akkoriban nem értettem mi történik és apukám mindig azzal nyugtatott hogy egyszer haza tér...de ahogy teltek az évek és felnőttem rájöttem mi is történt. Elhagyott engem és ezt az embert akinek egykor örök hűséget ígért...Apámtól egy rossz szót sem hallottam róla sőt! Inkább védelmezte ha éppen szóba került hogy miért is alakultak úgy a dolgok ahogy. Ez a nő akit anyámnak kéne hogy hívjak szinte teljesen eltűnt akkoriban az életemből nemrég viszont felkeresett. Azt szerette volna ha megbocsátok neki és megértem hogy szabadságra vágyott...ha megértem hogy én és apám akkoriban túl nagy terhet tettünk a vállára. Szeretné hogy megismerjem a mostani családját és a két féltestvéremet is. Állítása szerint sosem felejtett el viszont arra a kérdésre hogy miért nem keresett hogy miért nem érdekeltem annyi éven keresztül nem tudott választ adni. Apám szerint adnom kéne számára egy esélyt...szerinte anyám nem rossz ember csak rossz döntéseket hozott amiknek ilyen következményei lettek. Igazság szerint nem értettem minek keresett meg...azt hittem soha többé nem hallok már felőle.
Én a magam részéről csak dühöt érzek...talán némi csalódottságot is, fogalmam sincs mit tegyek. 12 év telt el...nem kis idő. Annyi dologról maradt le és annyi fájdalmat okozott...Helyes lenne egy esélyt adnom számára? Megérdemli mind azok után ami történt?
Az a kérdést tedd fel: Mit varnal ettől a kapcsolattól? Milyen szerepet kapna anyád az életedben? O milyet szán neked?
Én megbocsátanek, találkoznék is akár, de nem merném befogadni az életembe, nem szeretem és bírom a drámákat.
Ha megkeresed, jó eséllyel ez lesz a forgatókönyv:
1) Nagy könnyes rád borulás.
2) Elhív, főz neked valamit, bemutatja a féltestvéreidet. Meg hogy egyikük nagyon beteg. Sóhajtozás.
3) Üzenet, hogy a beteg féltestvéred sír utánad, annyira szeret így, hogy megismert.
4) Pániktelefon, hogy elvitte a mentő a féltesót már otthon van de pénz kell a műtétjére, meghal különben.
Ilyesmikre számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!