Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszik rám anyukám?

Jogosan haragszik rám anyukám?

Figyelt kérdés

Együtt lakok anyukámmal. Hétfőn belázasodtam 39 fokos lázam volt. Betelefonáltam a munkahelyemre majd az orvoshoz elmondtam a panaszaimat. Kiírtak táppénzre, majd elküldtek koronavírus tesztelésre ami pozitív lett.

Erre anyám kiakadt. Mert pont ma volt egy állásinterjún és fel is vették egy nagyon jó munkára amire régóta várt. Egyébként én segítettem neki, az önéletrajzot is én küldtem el. Felelőségteljesen viselkedtem eddig mindig, nem jártam bulizni stb.

Teljesen elborult az agya, azt mondta hogy azt kellett volna mondjam hogy a hasam fáj és akkor nem tesztelnek, meg hogy így most mindenki karanténba kerül miattam. És hogy amikor jobban vagyok megyek már dolgozni hogy mintha nem történt volna semmi. Én írtam mindenkinek akivel kapcsolatban voltam mert ez nem játék én megmondtam neki akármilyen ideges be kell tartani a törvényt.

Nekem pont most lett volna forgalmi vizsgám, de szóltam (pedig akkor még nem is volt tesztem) nem viselné el a lelkem ha pl az idős oktató az én hibámból halna meg, semmi pénz nem ér annyit mint az emberi élet.

2020. nov. 19. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

10.-nek.

Király ötlet! Fertőzd meg az egész céget, de utána úgy kirúglak, hogy az országban nem kapsz melót.

2020. nov. 20. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Most borzasztóan megijedtem....
2020. nov. 20. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező remélem édesanyádnak odaadod a pénzt, amit a hulyesegeddel elvettél tőle!
2020. nov. 20. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig igaz..jo nagy hulye vagy!#10

En az ilyenek nevet nyilvanossagra hoznam nehany pofon kisereteben.

2020. nov. 20. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el dragám, hogy nem tudsz mit tenni, ha valaki enyhe tünetekkel nem vallja be, hogy koronás:)
2020. nov. 21. 13:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es, nem adok oda neki semmiféle "kieső jövedelmet", de ettől függetlenül segítem a családot sőt pénzzel is. De ilyen címen én elvből nem számolnám ki forintra pontosan, mivel az élet nem úgy működik ahogy te gondolod.

Én az ilyen embereket mint te megkorbácsoltatnám, de nem sima korbáccsal hanem rómaival.

Nekem többet ér az, amit például mondtak, hogy felelősségteljesen viselkedtem mert szóltam az első tünetetknél és hogy bár mindenki így csinálná. Ezek többet érnek mint az a kieső sz*ros 30-40 ezer forint. A mai világban ezek nem pénzek, ti meg ilyen összegekért megölnétek a saját anyátokat is.

2020. dec. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!