Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszik rám anyukám?

Jogosan haragszik rám anyukám?

Figyelt kérdés

Együtt lakok anyukámmal. Hétfőn belázasodtam 39 fokos lázam volt. Betelefonáltam a munkahelyemre majd az orvoshoz elmondtam a panaszaimat. Kiírtak táppénzre, majd elküldtek koronavírus tesztelésre ami pozitív lett.

Erre anyám kiakadt. Mert pont ma volt egy állásinterjún és fel is vették egy nagyon jó munkára amire régóta várt. Egyébként én segítettem neki, az önéletrajzot is én küldtem el. Felelőségteljesen viselkedtem eddig mindig, nem jártam bulizni stb.

Teljesen elborult az agya, azt mondta hogy azt kellett volna mondjam hogy a hasam fáj és akkor nem tesztelnek, meg hogy így most mindenki karanténba kerül miattam. És hogy amikor jobban vagyok megyek már dolgozni hogy mintha nem történt volna semmi. Én írtam mindenkinek akivel kapcsolatban voltam mert ez nem játék én megmondtam neki akármilyen ideges be kell tartani a törvényt.

Nekem pont most lett volna forgalmi vizsgám, de szóltam (pedig akkor még nem is volt tesztem) nem viselné el a lelkem ha pl az idős oktató az én hibámból halna meg, semmi pénz nem ér annyit mint az emberi élet.

2020. nov. 19. 17:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
89 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem jogosan. Anyukàd önző, felelőtlen ember.
2020. nov. 19. 18:06
 2/16 Savlekotő ***** válasza:
69%
Naná h terjed mert hazudnak,stb,betegen kószálnak,anyád önző.. Pont hogy a 40 50 es korosztály képtelen a pitáján megülni..
2020. nov. 19. 18:17
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Jogos-e a haragja...majd kiderül, amikor nem lesz melója, és nem tudja kifizetni a gázt.
2020. nov. 19. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem jogos. De az jogos, hogy kiborult. Nem miattad. A munka miatt. Nem könnyű jó munkát találni. Ha már régóta nem talált, akkor megértem az elkeseredését. De nem te tehetsz róla.
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem. Jesszus,hogy valaki ilyen buta (bocsi kérdező). Ez nem csak szimpla felelőtlenség,hanem egyenesen idiótaság.
 6/16 Laylah ***** válasza:
90%
Kér egy karantént kiváltó tesztet, ha negatív, mehet dolgozni.
2020. nov. 19. 18:31
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Egy napot dolgoztam az új helyemen, majd karanténba kerültem pozitív eset miatt a családban.

Normális munkáltató megérti ezt a helyzetet, azóta is ott dolgozom, senkit nem vágott földhöz a 10 nap.

2020. nov. 19. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Igenis meg nem is. Joggal haragszik a helyzetre, hiszen ez jelentheti azt is, hogy munkanélküli lesz. Az irántad érzett haragja viszont nem jogos, hiszen jól és felelősen döntöttél.
2020. nov. 19. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

A mai vilagban, kulonosen most eleg nehez munkat talalni, na plane olyat amire vagyik az ember!

Engem karantenba tettek es napi szinten ellenorizgettek meg tavasszal. En egy kulon hazba mentem arra az idore, a csaladom pedig tesztelesre ment. Szerencsere nem volt gond es mivel ugymond kapcsolatban sem voltunk, mindenki mehetett a dolgara.

Amugy itt mindenki maszkot visel, mossa a kezet stb stb, megis a fiatalok koreben van jelenleg a legtobb fertozott!

Pl. megfigyeltem, hogy a tobbseguk a tomegjaratokon ugy hordja a maszkot, hogy csak az alluk van eltakarva!

Anyad varja ki ezt a 10 napot, menjen tesztelesre es kezdodhet a munka. Nagyobb gaz lenne, ha kezdene es hamar kiderulne, hogy miatta az egesz ceg vagy akarmi karantenkoteles lesz. Te pedig azzal segitesz neki, ha nem nagyon mozdulsz ki a szobadbol, maszkot viselsz ha ki kell menned es fertotlenitesz mindent+ egyeb orvosi utasitas!

2020. nov. 19. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt kértem a barátainktol, akikkel össze szoktunk járni, hogy ha kiderül róluk, hogy koronások, ne adjanak meg kontaktnak. Mivel sokat vagyunk együtt, több család..... Mi se fogjuk oket. Majd eldöntik, mit tesznek, hatóságilag nem kényszerítjük oket karanténba.
2020. nov. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!