Szereti az a szülö a gyerekét aki nagyon gazdag de nem segíti gyerekét anyagilag?
Nagyon gazdag alatt 9 Budapesti lakást és családi vállalkozást emellett meg jól fizetö állást értek.
Ahányszor meg találkoztok mondja majd milyen jó lesz nektek ha ö meghalt mennyi mindent fogtok örökölni. Csakhogy a korkülönbség 20 év köztetek. Tehát effektíve már nyugdijasként mindegy lesz. Máskülönben azonkivül hogy ételmaradékokat küldd semmilyen más módon nem támogatnak.
Még hányszor lovagolszeze a témán?
Fogd már fel, hogy magadnak kell megteremteni a dolgaid és pont.
Szerintem ha alapvetőleg nem tolnak mindent az ember s.gge alá az lehet szeretetből. Ők is valószínűleg megdolgoztak érte plusz ha én lennék így én sem nyomnám a pénzt. Ha azt tennem valószínűleg a gyerekem sosem tanulna meg bánni a pénzzel mert életében nem gyűjtött egy használt autóra játékra stb. Nyilvan ha nagyon megszorulna segitenek.
Inkabb az a furcsa h etelmaradekot kuld.. wat? Na az mar nem szuloi szeretet
Az a gyerek, akit tejben-vajban fürösztenek, sosen tanul meg a saját lábára állni, az anyagi támogatás megvonása lehet nevelési célú.
Ugyanakkor, ha a szülők elváltak, a külön élő szülő köteles a családját anyagilag támogatni, ezt sem teszi meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!