Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom tovább folytatni....

Nem tudom tovább folytatni. Hogyan lehetne könnyebb?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban a családom tönkretette az életem. Mondhatom úgy is hogy elvette azt. Gyötrelmes dolgokat kellett átélnem. Csak terrort kaptam. Szeretetet sosem. Folyton magamra voltam hagyva... Nem törődtek velem. Nem törődtek azzal hogy szeressenek és gyengédek legyenek velem. Egész eddigi életemben ettől szenvedtem. Ráment az életem erre. Más vagyok mint a többi ember. Roncsolódott a személyiségem a rengeteg tragédia után... Nem tudok úgy állni másokhoz mint egy egészséges lelkű ember. Zárkózott vagyok. Nem tudom beletenni magam egy társas helyzetbe. Éppen emiatt sosem volt barátnőm sem. És a nők sem akartak engem sosem... Teljes magányban élek. Családom már nincsen. Csak ez az úgymond örökség maradt utánuk... Jártam már pszichológusnál többször de nem segített. Nem tudom megváltoztatni az életem.. Annyira szenvedek hogy meg akarok halni. Olyan mélységes magányt és elhagyatottságot érzek... Hiányzik az hogy szerető közeg vegyen körül... A kollégáim is úgy néznek rám sokszor mintha valami elmebeteg volnék. Úgy is beszélnek hozzám mintha egy gyogyós volnék aki közveszélyes... Furának tartanak közben meg nem is tudják hogy mitől és mennyire szenvedek... Pokol lett az életemből... Mindig is az volt. Ez nem élet. És az a legelkeserítőbb hogy nem tudom hol keressem a megoldást. Nincs segítség úgy érzem. Az életben a legnagyobb tragédia ha valaki elmagányosodik, magára marad... Nekem ezt is át kellett élnem. Barátaim olyanok hogy igazából nem is érdemes őket annak nevezni. Nem állnak mellettem, nem számíthatok rájuk.. Nincs kihez fordulnom... Nem tudom mit tegyek...?
2020. nov. 8. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Elsősorban, tudnod kell, hogy sosem vagy egyedül! Ezt most jelenleg úgy írom, hogy én is hasonló cipőben vagyok és magam sem látom, hogy mit tehetnék, kihez fordulhatnék.

Vannak online, telefonos lehetőségek, ahol krízishelyzetben segítséget kérhetsz. Ne szégyelld, hogy szükséged van segítségre.

Mindenképp keress fel egy szakembert, és ha van rá lehetőséged, kezdj valami olyan hobbit, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg.

2020. nov. 8. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Ezt magadnak csinálod. Attól, hogy volt egy problémás időszakod, nem kéne mindenkihez így állnod. Ez csak akarat, rajtad múlik.
2020. nov. 8. 16:57
 3/12 A kérdező kommentje:
2#. Az a baj hogy ezt te nem érted. Ez nem így működik. Jobb is ha nem érted... Hidd el hogy egy pokol...
2020. nov. 8. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Pedig ez pszichológusnak való téma. Nem fogod egyedül megoldani. Ha az a pszichológus akinél voltál nem vált be, akkor menj el egy másikhoz. Mindegyiknek más a stílusa, keress olyat, aki jobban illik a te elvárásaidhoz.
2020. nov. 8. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom hogy érdemes felkeresni egy másik pszichológust. Tudom könnyebb írni mint csinálni, de próbálj meg közeledni mások felé, már csak annyival is hogy például odamész beszélgetni a kollégáidhoz, ilyesmi. Esetleg keress valami hobbit ami lefoglal, és a legfontosabb hogy ne add fel! :) beszélgethetünk ha szeretnél, szívesen meghallgatlak~
2020. nov. 8. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Kineziológus mennyire jó ebben?
2020. nov. 8. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok kérdező, de nem hiszem, hogy ezeknek az érzéseknek lenne racionális megoldása vagy feloldása.
2020. nov. 8. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Ahhoz, hogy kedvességet kapj, először adnod kell. És olyannak, aki hasonlóan gondolkozik, mint te. És ne panaszkodásra használd a másik embert, mert lelép mellőled. Ha kényszeresen mindig ugyanaz a témád, akkor is lekoccolnak mellőled.
2020. nov. 8. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:

#9 jó szándékú vagy, de ez így nem fog menni.

Kérdező: már önmagában jó, hogy felismerted, hogy segítséget kell kérned. A Gyk erre sokszor nem jó, de némi szerencsével itt is kaphatsz jó választ. Ne add fel! Az erodet mutatja, ha addig mész, míg valódi segítséget nem találsz. Nem mindenkinek ugyanaz. De ne add fel azért, mert nem rögtön találod meg. Én pl. otthagytam egy pszichiatert, akinek az írásait nagyon szerettem, de nekem élőben nem jött be. Mentem tovább.

Aztán volt, aki egy időszakomban segített, de később már más jellegű segítségre volt szükségem. Privatban szívesen javaslok konkrét helyet, ha érdekel.

2020. nov. 8. 18:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Elfogadom Köszönöm.
2020. nov. 8. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!