Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy Budapes...

Hogy mondjam meg, hogy Budapesten szeretném folytatni a gimit?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy az itthoni helyzet katasztrofális.

Anya gyereket vállalt egy amúgy is haldokló házasságba, egy állat férfi mellé. Nem értem én sem, hogy miért, hiszen folyamatosan az üvöltözés és a válás volt emlegetve a gyerek előtt, ma már csak üvöltözés megy, plusz gyereksírás. Hányingerem van az egész "játszunk családosditól", szinte sosem vagyok itthon. Beszéltem erről apának és mondta, hogy költözzek hozzá, ő úgysem tervez újabb gyereket.

De anya nagyon utálja apát, rossz szülőnek is tartja és már egyszer próbáltam vele erről beszélni, de lerázott.

16L

2016. márc. 6. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Apud adjon be egy gyerekelhelyezés megváltoztatására irányuló keresetet a bíróságon. 16 évesen már téged is meg fognak kérdezni arról, hogy melyik szülőddel szeretnél élni, döntő szerepe lehet a te kívánságodnak.
2016. márc. 6. 09:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondja: Apukád kérvényezi a bíróság előtt azt, hogy nála élhess, te pedig 16 évesen elmondod a bíróság előtt, hogy nála akarsz lakni.

Mivel már 16 vagy, és apukád - gondolom - megfelelő otthont tud biztosítani, a bíróság a kérésednek megfelelő döntést fog hozni.

2016. márc. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!