Hogy mondjam meg, hogy Budapesten szeretném folytatni a gimit?
Röviden annyi, hogy az itthoni helyzet katasztrofális.
Anya gyereket vállalt egy amúgy is haldokló házasságba, egy állat férfi mellé. Nem értem én sem, hogy miért, hiszen folyamatosan az üvöltözés és a válás volt emlegetve a gyerek előtt, ma már csak üvöltözés megy, plusz gyereksírás. Hányingerem van az egész "játszunk családosditól", szinte sosem vagyok itthon. Beszéltem erről apának és mondta, hogy költözzek hozzá, ő úgysem tervez újabb gyereket.
De anya nagyon utálja apát, rossz szülőnek is tartja és már egyszer próbáltam vele erről beszélni, de lerázott.
16L
Ahogy az első mondja: Apukád kérvényezi a bíróság előtt azt, hogy nála élhess, te pedig 16 évesen elmondod a bíróság előtt, hogy nála akarsz lakni.
Mivel már 16 vagy, és apukád - gondolom - megfelelő otthont tud biztosítani, a bíróság a kérésednek megfelelő döntést fog hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!