Lányos szülők, erre mi, és miért az lenne a reakciótok?
Egy nap a kamasz lányotok hazavinné bemutatni az új pasiját.
Egy 40-es, elegáns, jó kiállású férfit, láthatóan tanult, művelt, rendezett anyagi hátterű, független, gyermektelen ember.
A férfi nyíltan elmondaná, hogy szeretne a lányotokkal járni, és nem szeretné titokban, mert többre becsüli, mintsem néha - néha megdugni egy szállodában, vagy a kocsiban, suli után.
Állj!
Mi ez "örökre, gyereket szülni, pelenkázni a pasit,..." baromság?
Nem esküvőről van szó jelen esetben, hanem 2 emberről, akik együtt vannak VALAMEDDIG. A valameddig időtartama 1 nap-tól - örökre-ig BÁRMI.
Vagy itt mindenki élete első szerelmével alapított családot, 40 éve?
42.-nek.
Realista!
Anyam azt szolta (de mar 18+ voltam), hogy te tudod, de sajnalom a feleseget, mert en is az vagyok. Masreszt a pasival normalis volt azt mondta vigyazzon ram.
En hamar belattam, hogy rohejes egy 40-es pasival "jarni". Egy ido utan zavart, hogy ranezesre is öreg hozzam kepest, hogy sokan bacsizzak a korombeliek kozul, meg elkepzeltem ha el is valna, akkor is mire en befejezem a tanulmanyaim e smunkaba allok, o mar 50 eves lesz, mire gyereket vallalnank ugy meg mar lesz az 55 pluszos is. Es egy ido utan egyszeruen megundorodtam az egesztol. Belegondoltam, hogy mar hany novel lehetett, hanyszor szexelhetett...meg ugy az egesz kezdett bizarr lenni. Gyorsan szakitottam is.
A masik, hogy vannak korombeliek, akik mindig kis fruskakkal kezdtek. Altalaban azert, mert azokat tudtak iranyitani, azok neztek fel rajuk oszinte csodalattal es azok nem surgettek oket a csaladalapitassal. Ismerve oket tele voltak komplexusokkal es a korukbeli vagy csak par evvel fiatalabb nokkel egyszeruen keptelenek voltak harmonikus, kiegyensulyozott parkapcsolatot letrehozni. Eleg szanalmas kivulrol nezve, a hatuk mogott mindenki pusmogott is roluk, de foleg szegeny lanyokat kezdtek ki, hogy toluk sokan es sokszor megkerdeztek teljesen nyiltan nem kozeli ismerosok is, hogy megis miert egy ilyen idossel vagy?
Szulokent valoszinu a pasinak annyit mondanek huzzon gumit, mert nem szeretnem ha a lanyom valami nemi uton terjedo sz.rt osszeszedne (kedves pasik sokszor tunetmentesek de vegigfertoznek x not ureoplazmaval, gombaval, hpv-vel stb.). A lanyomnak meg mondanam, hogy hat ezt is ki kell probalni, de vigyazzon a fiatalsagara.
Te kérdezted a 35-ös hozzászólásodban, hogy mi a garancia arra, hogy a korban hozzá illő fiúval együtt maradnak. Erre válaszoltam, hogy semmi, de ha már ez neked felvetődött mint szempont, akkor átlásd, hogy az apja korabelivel arra van garancia, higy nem maradnak együtt.
Ha amúgy sem hosszú távra tervezel, akkor meg mit mész oda a szüleinek parádézni?
31 éves lányos anyuka vagyok.
Ha egy korombeli megpróbálna a lányomra nyomulni és beállítana az otthonunkba, akkor olyat kapna, hogy hetekig nem kelne fel.
A lányomat nem büntetném meg, ő még gyerek, de ennek a gyökérnek semmi keresnivalója mellette.
Na mondjuk az én lányomnak sokkal több esze van annál, minthogy ilyen selejtes szarokkal jöjjön össze.
Mert aki 40 éves létére kamaszlányokat hajt, az egy tipikus vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!