Lányos szülők, erre mi, és miért az lenne a reakciótok?
Egy nap a kamasz lányotok hazavinné bemutatni az új pasiját.
Egy 40-es, elegáns, jó kiállású férfit, láthatóan tanult, művelt, rendezett anyagi hátterű, független, gyermektelen ember.
A férfi nyíltan elmondaná, hogy szeretne a lányotokkal járni, és nem szeretné titokban, mert többre becsüli, mintsem néha - néha megdugni egy szállodában, vagy a kocsiban, suli után.
A kamasz kislany mar most egy agyatlan gold digger riherongy, a 40es hozza képest papi meg röhög a markába, normális ember nem akar kamasz agyatlan kislányokkal lenni...
Nagyon jó neveltetést kaphattak mindketten, a szülők nevében magamba néznek
Kamasz lányom van, aki önállóan is rájött, hogy ebben a korban 2-3 év korkülönbség is sok.
Ha beállítana egy velem egykorúval, biztos nem tudnám elfogadni. Ez az a kategória lenne, hogyha elmúltál 18, a te dolgod. A pasit biztos, hogy elküldeném, a lányomat meg elvinném pszichológushoz, mert komoly bajok vannak az önértékelésével és ezen dolgozni kell. Sajnos nem normális ekkora korkülönbség ebben az életszakaszban. A fickó fejében komoly gondok vannak.
Nagyon ki lennék borulva. Az egy dolog, hogy a kamaszok hülyék, nekem is volt kamaszként olyan 40-es, aki nagyon tetszett, pedig nincs apa komplexusom. Egy kamasz még legtöbbször nem családban vagy összeköltözésben gondolkodik, hanem csak hajtják az ösztönei. Még imponáló is lehet egy jól kinéző, érett negyvenes.
De az, hogy a vén faroknak (mert egy kamaszhoz képest az) van képe idejönni a lakásomba, és előadni magát, na az a nem mindegy. Persze, biztos rohadt szerelmes a lányba, tuti van közös témájuk, meg meg tud jelenni vele a báratai előtt, hogyne. Nem csak dugni kell, á, dehogy. Mégis mi a fene közös témájuk lenne? Mentálisan sérült talán a papa, hogy egy szinten van érettségben egy tinivel?
De amúgy szerintem ha legalább olyan 16 környékén lenne a lányom, akkor nem tiltanám. Megkérném, hogy ide nekem ne hozza a bácsit, nem szeretném nézni a pofáját. De a tiltással semmire nem megyek egy lassan felnőttnek számító ember esetében. Meg kell tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és jól dönteni. Bíznék benne, hogy ez csak fellángolás, és úgyis dobja majd a pappert előbb-utóbb. De a védekezést ezerszeresen a lelkére kötném, ha kell veszem a gumit, vagy a tabit csak fel ne csinálja őt a nyomorultja.
Ha a kamasz ilyen 14 körüli, akkor viszont tiltanám. Az még agyban szinte gyerek, nem érdekel mit mond a törvény. Ha 14 év alatti, akkor pedig feljelenteném a vénembert.
Érdekes válaszok.
Csak halkan jelzem:
- 14.-től szexelhet a gyereked 18+ -os emberrel.
- 16. életévtől, igaz, csak szülői engedéllyel, de házasodhat, és az által nagykorúsodhat.
- 16. életévétől használhat lőtéren sörétes puskát.
- 16. életévtől lehet A1, T, K kategóriás jogsija.
- 17. életévtől B kategóriás jogsija.
- Sajnos abortuszra is mehet, és felírnak a kamasznak antibébit.
- SOK - SOK szülő engedi a kamasz lányát drogos-piás-szopós buliba, felnőtt kísérő nélkül úgy, hogy még a gyereke telefonja GPS koordinátáit sem tudja lekérni.
De ez nem számít, a lényeg, hogy a férfi pedofil, mert nem az erdőszélén dugja a kocsiban, hanem nyíltan felvállalja a dolgot.
Értem, és köszönöm a válaszokat mindenkinek.
28.-nak
A gyámhivatal nem mond nemet, ha a szülő kéri, és ha a szülő nem engedi, akkor a hivatal sem. Tudom, dolgoztam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!