Mi lenne a reakciótok?
Szülők elso sorban hozzatok fordulok válaszért.
Mar bo ket eve szeretnek septumot (orrpiercing) de anyukám nem engedi meg, apukám meg tojik ram kis korom óta.
Mi lenne a reakciotok ha az engedélyetek nelkul a gyereketek elmenne piercinget csinaltatni?
a válaszokat előre is koszonom
(16/L)
Először is nagyot csalódnék a lányomban.
Utána meg beperelném azt a kretént aki szülői engedély nélkül ilyet elvégez.
Személyes tanácsom neked hogy bírd ki azt a két rövidke évet aztán úgy szúrhatod el magad ahogy akarod.
1. Rossz kategória.
2. Habár még csak 21 vagyok, azért válaszolok. Kívülről nehéz megítélni mások családi kapcsolatait, különösen szülő-gyermek (vagy férj-feleség) vonalon. Anyukád helyében nagyon rosszul esne, hogy egy gyerekes hirtelen felindulásból semmibe vetted a tiltásomat (és ezzel a véleményemet, tanácsomat). Ezután valószínűleg beletörődnék, és ennyi, bár én személy szerint ocsmánynak tartom a piercinget, pláne ezt a két orrlyukas verziót (ha jól látom, ez a septum is ez).
Én azt tanácsolom neked, hogy várj mondjuk még egy évet. Nem fogsz lemaradni semmiről egy év alatt, még mindig nagyon fiatal leszel. És ha még mindig akarod, akkor csináltasd meg. Ebbe szerintem anyukád is beleegyezne, és egyúttal bizonyíthatnád neki (már ha sikerül betartanod az egy évet), hogy nem egy megbízhatatlan kisgyermek vagy, hanem épp az ellenkezője.
Ha az engedélyem nélkül csináltatná, az nem tetszene, de amúgy nem tiltanám meg neki.
Viszont ez miért “közlekedés” kategória?
Kiszedetném azonnal. Megvonnám az összes zsebpénzét és a szabadidejét.
Az én lányom is akar orrpiercinget, a fülébe több lyukat, koldokpiercinget és tetoválást szeretne. Mondván az ő teste és azt csinál vele, amit akar. Vettem neki rugós hamis piercinget. Ezt ugyanúgy fel tudja tenni oda, ahova akarja, vsak épp nincs kilyukasztva a miatta. Nem látszik, hogy nem igazi. Pár hét után megunta, mégse kell neki piercing. De jo, hihy nem lyukasztatta ki magát.
6, az én anyám is mindig ezt mondta, csak tehénnel, meg lánccal kiegészítve. :D Pedig én nem is karikát akartam, csak pöttyöt.
A 7-es tanácsa jó ötlet, nekem is ez volt a megoldás kamaszként, bár anyám még a hamis ékszert is rühellte, hogy hogy néz ki. De arra jó volt, hogy kiéljem magam, én speciel rájöttem, hogy az orr pc nem is annyira passzol hozzám - helyette lett több lyuk a fülemen, azzal is kiakasztottam anyámat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!