Karambol után mi volt az első reakciótok?
Ha volt már karambolotok (sofőrként), mi volt az első reakciótok? Pánikba estetek? Megijedtetek? Kérlek kort és nemet is írjatok, kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagáltak a férfiak illetve a nők.
26/N
Az elsőnél: félreálltam, megnéztem a másik kocsiban mindenki megvan-e. Mivel nem sérültek félretoltuk a kocsit és papíroztunk.
A másodiknál: a másik fél simán továbbment, úgy vittek utána :)
az elsőnél már álltam az úton, mikor kitolatott elém egy autó...mondom csak nem tolatok hátra m mögöttem is voltak, akk meg én lettem volna a hibás. Ez csak egy horzsolás volt az első lökhárítón.
A másodiknál én voltam a hibás...én még átakartam csusszani a sárgán, de előttem már nem így gondolták. Kb 30-40el megtoltam az előttem lévőt. Neki a lökhárító repedt meg, nekem kb a fél elejét cserélni kellett az autónak+nem voltam bekötve így megfejeltem a középső tükröt :D
Rendőr egyiknél se volt, se sérülés, betétlapokat cseréltünk és ennyi.
21f
2-ik válaszoló:
És komoly baleset volt? Úgy értem, hogy nagyon összetört a kocsi? Te voltál a hibás?
A legelső? Valami olyasmi hogy "mitől ilyen elmosódott minden?"...
A lényeg: szerencsére nem mentem neki senkinek, nagyjából 70-80 közötti tempóval belevágtam a kocsit egy mély árokba, megpördült többször és vissza a főútra. A mai napig sem értem hogyan, mert 1,5 méternél mélyebb az árok.
Bajom nem lett, a szemüveg lesett a fejemről, valahova a kocsiba. Először 15-20 másodpercig tartott felmérni hogy nincs sérülésem, utána felfogtam hogy azért nem látok élesen mert nincs rajtam a szemüveg. Kikászálódtam, megkerestem a szemüveget, telefonáltam autómentőért és elhúztunk mielőtt valaki rendőrt hívott volna.
Első:
emberke háromszögtáblát lesz*rva, takarásból, kb. 80-as tempóval oldalbavágott. Csattanás, pörgés, csattanás, megálltunk. Első dolgom az volt, hogy páromat kérdeztem, jól van-e. A kocsi tk. lett.
Második:
motorozgatás, kátyús út, eső, max. 30-35-ös tempó. Bekötőútnál autó áll. Amikor eléérek, bő gázzal elrajtol. Ijedtemben leugrottam a mociról, ez volt a szerencsém, mert alászorult az autónak. A ember állítólag nem látott engem, bár világítással jöttem, és a gép hangja is elég erős. Első reakció: majdnem megvertem a fickót, szemtanúk fogtak le.
Harmadik:
álló sor végén várakozva, bambulva, tükörben látom, valami nagyon jön. Annyi időm volt, hogy kitámasszam magam és nyomjam a féket. Hátulról, fék nélkül 60-70-el beköszöntek. Reakció: kiszálltam, megnéztem, mi a helyzet (a másik sofőr már bocsánatozva szállt ki), rágyújtottam és leültem az útra. Akkor jött ki rajtam az idegesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!