Mi lenne az első reakciótok, ha hirtelen visszajönne a Kádár-éra szerkezete, természetesen a kommunisták nélkül?
Figyelt kérdés
Gazdasági és társadalmi berendezkedés egyaránt némi finomítással.2010. okt. 11. 16:31
1/13 anonim válasza:
Visszajönne?Még itt van!!
Ez az ország legnagyobb gondja.
4/13 anonim válasza:
hirtelen sokkot kapnék, hogy lett munkahelyem, ami évek óta nincs, miután azt kihevertem, sokkot kapnék hogy 10-20 éven belül akár lakásom is lehet, és nem albérletből visznek majd a temetőbe.
5/13 anonim válasza:
Semmi, kivárnám azt a pár hónapot az államcsődig, aztán igyekeznék a privatizációban ügyesen részt venni.
6/13 anonim válasza:
Nagy bajba kerülnétek
Dolgozni kéne
7/13 anonim válasza:
Épp ezaz, hogy akkor nem kellett megszakadni. Szerintem fogalmad sincs miről duruzsolsz.
8/13 anonim válasza:
hahaha
31 évet dolgoztam egy szánbányában.
Látatlanban fogadnék, hogy a Te 2.napon már nem jelennél meg a melóhelyen, ha neked is ott kéne.
Úgyhogy halkabban ezekkel a sablonszövegekkel.
Akkor minden ember rengeteget dolgozott. El sem hinnétek, milyen sokat.
9/13 anonim válasza:
Elismerem, hogy ti sokat dolgoztatok, de voltak tili-toli aktatologatós, meg liftkezelős munkák is.
10/13 anonim válasza:
a komcsik már itt vannak
a fideszben ülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!