Azért önző minden szülő, mert eleve csak olyanok vállalnak gyereket, akiknek KELL az?
De gyereknek lenni, meg élni is kurrva jó.
Ha van is mögötte önös érdek, akkor is jó dolog ha embereket csinál az ember, mert az emberek jófejek.
Én örülnék ha a jófej gyerekemet rászabadíthatom a világra összejófejkedni.
#31 két abortusz védekezéssel nem csúszik be.
Ha nem tudsz felelőségteljesen dugni inkább köttesd el magad, olcsóbb mint az abortusz.
Engem az ilyen Hilaria Baldwin féle ostoba pitsák akasztanak ki, akik leellenek 6 kölyköt, tudva, hogy ha nagy elszegényedés lesz, az ő utódaikat a pénz egy ideig megvédi.
El kéne köttetni az a nőt.
De amúgy face-en is mindig nézem a cuki babafotókat, arra gondolok, ha valóban szeretik a gyerekeiket, nem szülik meg őket. De nem, leszarják, mi lesz 30 év múlva, nekik kejjj a babácka.
szerintem jó, hogy az ilyen 36, 41 es spinéknek nincs gyereke, gondolom senki sem szeretne ilyenhez születni, más gyereknek se kívánjunk rosszat.
Aki meg örül, hogy él, örül a szép világnak az szereti a szüleit, és köszöni az életet. A szülők meg hálásak, hogy hozzájuk született. Ezek jó érzések. Sajnálom a kérdezőt, mert valószínű neki olyan anya/apa jutott, aki nem tudta szeretetben felnevelni őt. Találd meg máshol a boldogságot kérdező!
Mi a baj azzal hogy több gyereket szül?
A szülők ha jól mevelik a gyerekeiket, bölcsességet ad nak át, és jól tanítatják azzal nagyon sokat tesznek a jövőért.
Úgy mondjátok, ezt a 30évet mintha az apokalipszis jönne...
Pedig a jövő biztosítva van, és a távoli jövőt a gyerekeink fogják felépíteni.
"Sajnálom a kérdezőt, mert valószínű neki olyan anya/apa jutott, aki nem tudta szeretetben felnevelni őt."
Ez még csak egy dolog, de a társadalom is kitaszít ennek következtében. Antiszociális lettem, nincsenek barátaim, nem vagyok kommunikatív, ennek eredményeként munkahelyre se vesznek fel. Közmunkát kellett vállalnom egyetemi végzettséggel, de még ezt is elviselném, ha a társadalom nem úgy tekintene rám mint valami utolsó műveletlen suttyóra, míg magukra marha büszkék, hogy sikerült valami jól fizető (de egyébként teljesen haszontalan) munkát találniuk. És ezek vállalnak gyerekeket és a gyerekekbe is ugyanezt a beképzeltséget nevelik bele.
Az nem beképzeltség hogy örülnek a munkáinak, nekem sem sikerült még jól elhelyezkednem, de emiatt nem néz le senki.
Ne nézd le a jobb sorsúakat az irigységed okán. Nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!