Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért önző minden szülő, mert...

Azért önző minden szülő, mert eleve csak olyanok vállalnak gyereket, akiknek KELL az?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
27%
Meglehetősen távol állunk a kihalástól. :) Ha valamiért kihalunk, az épp azért lesz, mert nem lesz mit enni, a túlszaporodás miatt. Keserves halál lesz. Én kétszer is elmentem abortuszra, szóval ne engem oktass ki. :)
2020. okt. 22. 18:43
 32/76 anonim ***** válasza:
70%

De gyereknek lenni, meg élni is kurrva jó.

Ha van is mögötte önös érdek, akkor is jó dolog ha embereket csinál az ember, mert az emberek jófejek.

Én örülnék ha a jófej gyerekemet rászabadíthatom a világra összejófejkedni.

2020. okt. 22. 18:59
 33/76 anonim ***** válasza:
37%
Európában nincs túlnépesedés, kiöregedő társadalom van, nem tesz senki sem kárt azzal hogy szül.
2020. okt. 22. 19:02
 34/76 anonim ***** válasza:
67%

#31 két abortusz védekezéssel nem csúszik be.

Ha nem tudsz felelőségteljesen dugni inkább köttesd el magad, olcsóbb mint az abortusz.

2020. okt. 22. 19:04
 35/76 anonim ***** válasza:
11%
34. És ha nem védekeztem, akkor mi van? Nincsen közöd hozzá. Magyarországon 40 éves kor alatt nem köttetheted el magad, már rég túllenék rajta, hidd el. Nem vagyok olyan önző, hogy szüljek. :)
2020. okt. 22. 19:08
 36/76 anonim ***** válasza:
13%

Engem az ilyen Hilaria Baldwin féle ostoba pitsák akasztanak ki, akik leellenek 6 kölyköt, tudva, hogy ha nagy elszegényedés lesz, az ő utódaikat a pénz egy ideig megvédi.

El kéne köttetni az a nőt.

De amúgy face-en is mindig nézem a cuki babafotókat, arra gondolok, ha valóban szeretik a gyerekeiket, nem szülik meg őket. De nem, leszarják, mi lesz 30 év múlva, nekik kejjj a babácka.

2020. okt. 22. 20:38
 37/76 anonim ***** válasza:
46%

szerintem jó, hogy az ilyen 36, 41 es spinéknek nincs gyereke, gondolom senki sem szeretne ilyenhez születni, más gyereknek se kívánjunk rosszat.

Aki meg örül, hogy él, örül a szép világnak az szereti a szüleit, és köszöni az életet. A szülők meg hálásak, hogy hozzájuk született. Ezek jó érzések. Sajnálom a kérdezőt, mert valószínű neki olyan anya/apa jutott, aki nem tudta szeretetben felnevelni őt. Találd meg máshol a boldogságot kérdező!

2020. okt. 22. 20:52
 38/76 anonim ***** válasza:
35%

Mi a baj azzal hogy több gyereket szül?

A szülők ha jól mevelik a gyerekeiket, bölcsességet ad nak át, és jól tanítatják azzal nagyon sokat tesznek a jövőért.

Úgy mondjátok, ezt a 30évet mintha az apokalipszis jönne...

Pedig a jövő biztosítva van, és a távoli jövőt a gyerekeink fogják felépíteni.

2020. okt. 22. 20:56
 39/76 A kérdező kommentje:

"Sajnálom a kérdezőt, mert valószínű neki olyan anya/apa jutott, aki nem tudta szeretetben felnevelni őt."

Ez még csak egy dolog, de a társadalom is kitaszít ennek következtében. Antiszociális lettem, nincsenek barátaim, nem vagyok kommunikatív, ennek eredményeként munkahelyre se vesznek fel. Közmunkát kellett vállalnom egyetemi végzettséggel, de még ezt is elviselném, ha a társadalom nem úgy tekintene rám mint valami utolsó műveletlen suttyóra, míg magukra marha büszkék, hogy sikerült valami jól fizető (de egyébként teljesen haszontalan) munkát találniuk. És ezek vállalnak gyerekeket és a gyerekekbe is ugyanezt a beképzeltséget nevelik bele.

2020. okt. 22. 21:17
 40/76 anonim ***** válasza:
89%

Az nem beképzeltség hogy örülnek a munkáinak, nekem sem sikerült még jól elhelyezkednem, de emiatt nem néz le senki.

Ne nézd le a jobb sorsúakat az irigységed okán. Nem tesz jót.

2020. okt. 22. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!