Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért önző minden szülő, mert...

Azért önző minden szülő, mert eleve csak olyanok vállalnak gyereket, akiknek KELL az?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
53%

Hogy érted hogy önző?

Csodálatos dolog szülőnek lenni, még akkor is ha sokszor nehéz.

2020. okt. 22. 17:14
 2/76 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen magadfajtákra gondolok aki azért lett szülő, hogy neki csodálatos legyen.
2020. okt. 22. 17:16
 3/76 anonim ***** válasza:
75%
Mi bajod van?
2020. okt. 22. 17:17
 4/76 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a gyerekeimnek is jó :D És én is örülök, hogy a szüleim összeönzősködtek, jó életem van.
2020. okt. 22. 17:18
 5/76 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk az igaz hogy manapság sokan maguknak szülnek. Nem az a céluk hogy egy életrevaló, talpraesett embert neveljenek, hanem hogy neki legyen jó, legyen valaki aki mellette van, gondoskodik róla ha megöregszik, segít stb. Szóval mint egy kiskutyát. Saját maguk szórakoztatására tartják a gyereküket. Aztán amikor a gyerek már 30 felé jár nem tudják elengedni, a párja ellen áskálódnak és elviselhetetlenné válnak
2020. okt. 22. 17:20
 6/76 anonim ***** válasza:
79%
Nem gondolom, hogy szülőnek lenni önzőség lenne, kivéve persze, ha kisajátítod a gyereket és csak azért neveled, hogy neked legyen, de azért általában nem erről van szó. Egy gyereket felnevelni, támogatni, majd nézni, ahogy kirepül és majd a felnőtt életben is segíteni, ahogy csak tudod csodálatos dolog lehet, minden nehézsége ellenére is. Aki pedig nem így cselekszik, kérdés nevezhető-e szülőnek egyáltalán.
2020. okt. 22. 17:21
 7/76 anonim ***** válasza:
87%
Most mi van? Me a Budaházi Edda meg azt mondja, hogy akkor vagyok önző, ha nem csinálok gyereket és csak bulikázom meg kutyát tartok. Kicsit el vagyok veszve help :(
2020. okt. 22. 17:28
 8/76 A kérdező kommentje:
Ezzel Budaházi Edda beismerte, hogy ő legszívesebben a gyerekeit nem is vállalta volna, hanem bulizott volna helyette.
2020. okt. 22. 17:30
 9/76 anonim ***** válasza:
15%

Erről a kérdésről egy másik jutott eszembe.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

2020. okt. 22. 17:32
 10/76 anonim ***** válasza:
23%

Áh értem, szóval saját nemedhez vonzódsz, és mivel nem már örökbefogadásnál a lista legalján leszel, így nem lesz esélyed gyereket örökbe fogadni, és ezért a hetero párok özőek, mert ők tudnak gyereket nemzeni? Ez a

Bajod, most?

2020. okt. 22. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!