Azért önző minden szülő, mert eleve csak olyanok vállalnak gyereket, akiknek KELL az?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:10
21/76 anonim válasza:
#17 és az miért baj, hogyha anyagilag jól állok és szeretnénk 2-3 gyereket? Miért okozok ezzel kárt valakinek?
22/76 A kérdező kommentje:
Na szerinted?
2020. okt. 22. 18:25
23/76 anonim válasza:
#22 Gyereknek? Akkor ne szüljön senki? Vagy bökd már ki mi bajod van?
24/76 anonim válasza:
Ha így nézed, akkor igen, önzőség. Konkrétan megteremteni valakit, mert úgy képzelted el az életed eléggé meredek, csak senki nem gondol bele, milyen komoly feladat. Csak azt látják, hogy babucika = boldogság.
25/76 A kérdező kommentje:
"Akkor ne szüljön senki?"
Így van. Vagy aki szül, az legalább ne hazudgálja szét a világot azzal, hogy nem a saját kedvéért szülte.
2020. okt. 22. 18:29
26/76 anonim válasza:
Kérdezőcske - lassan 8 milliárd ember él a földön előtte is sok-sok milliárd. Van köztük mindenféle, önző is, de mind??? Meglehetősen ritka lehet az az anya-apa, aki azért örül a gyereknek, mert majd 30 év múlva gondoskodik róla..
Nagyon-nagyon butuska a kérdésed, és még ragaszkodsz is hozzá. Mit tegyünk? nem lehet meggyőzni.
Szerintem ugorjunk tovább, és hagyjunk benne a téveszmédben.
27/76 A kérdező kommentje:
"Van köztük mindenféle, önző is, de mind?"
Hogy lenne már mind? Van egy csomó ember, aki nem szül gyereket.
2020. okt. 22. 18:35
28/76 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam. Azért akar gyereket, mert KELL neki, mert cuki, mert örökíteni akarja a DNS-ét, meg de jó lesz, ha öregkorában valaki vigyáz le. Az ilyen ember sokszor azt önzőzi le, aki karriert épít... Hát, ezen azért vitatkozhatnánk. :D Én értelek, és egyetértek, kérdező.
29/76 anonim válasza:
Huszonhatocska, éppen ez a baj, hogy 8 milliárd ember él a Földön, túl sok. De egyes ÖNZŐ emberek azért szaporodnak, mert AKARNAK, és nem gondolnak arra, hogy ezzel milyen rosszat tesznek az egyébként is túlszaparodott emberiségnek.
30/76 anonim válasza:
#25 igazad van akkor pusztuljon ki az emberiség, most azonnal ivartalanítsunk ki minden nőt férfit. Gyereket általában azért vállalsz mert a pároddal akartok. Ez önzőség akkor. Ha véletlen kiszakad gumi, és nem mész el abortusz, vagy ha megszületik nem adoptálod az is önzőség így tekintve. Ember térj már magadhoz szerintem egy gyereknek az a legjobb ha olyan családba születik akik szeretik, azért vállalták mert akarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!