Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Tényleg ekkora probléma, hogy 11-12 között szoktam felkelni? Téged zavarna?

Figyelt kérdés

Szülőkhöz szól a kérdésem. Anyám ezen problémázik, hogy hétvégén 11-12 között szoktam felkelni. Mondtam neki, hogy nem fogok hétvégére ébresztőt állítani, akkor kelek amikor jól esik. Fent vagyok 1-2 ig éjjel, úgyhogy nyilván nem fogok 8-kor már felkelni. Szeretek este sokáig fenn lenni, éjjeli bagoly típus vagyok. Szerintem ez a hajnali 1-2 annyira nem is durva, sok barátom van akik bőven tovább maradnak.

Szerintetek is ez akkora probléma?

18 éves vagyok.

2020. okt. 10. 11:16
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:
10%
Na kérdező örülök hogy megmutattad az angol tudásod 😊 azt hittem még mindig alszol:O
2020. okt. 10. 16:48
 42/60 anonim ***** válasza:
0%

39. igen, az vagyok. mert ha buliról van szó, annak is megadom a módját... azért a tanulást emeltem ki, mert az írtad egyetemre jársz. de ok, örülök, hogy lejött a lényeg...

és ja, kössz hogy szóltatok, hogy nem is nekem szólt a kérdés... megspóroltuk volna a fölösleges köröket, ha nem is válaszolok.

2020. okt. 10. 16:48
 43/60 A kérdező kommentje:

#41 álmomban írtam. Alva szoktam az órákat is követetni, nem volt egyértemű?”:OOO”

#42 szerintem nem volt felesleges, jó hogy leírtad.

2020. okt. 10. 17:06
 44/60 anonim ***** válasza:
73%
2 kisgyerekes anyaként felkelek ennél később is ha tehetem
2020. okt. 10. 17:36
 45/60 anonim ***** válasza:
95%

Én is kb így kelek és 2-3 körül fekszem. Anyum van, hogy már 4-kor kel, mert megy munkába. Nem túl nagy a lakás, de szerencsére van ajtó mindenhol és anyám se idegbetegen csapkodva végzi a dolgát, cserébe én is csendben mocorgok este.

Ugyan úgy hagynám a gyereknek én is, hogy aludjon ameddig jól esik

2020. okt. 10. 18:12
 46/60 A kérdező kommentje:

Jött egy ilyen privát:

“ En hajnal 3kor fekszek es 5kor.kelek.

Kirugdosnalak es vernelek borszijjal.

Sot ha lany lennel f@szra huznalak 12kor te kis g*ci”

😂😂 emberek mit érezték?

2020. okt. 10. 18:43
 47/60 anonim ***** válasza:
79%
Nekem soha nem szóltak miatta. Én se fogok, teljesen megértem. Hétköznap bőven elég, hogy kelnie kell, hétvégén aludjon ameddig akar amíg a feladatait normálisan elvégzi.
2020. okt. 10. 19:33
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

IT vezeto vagyok, 10-f11-kor kelek, ha tehetem, mert este jobban lehet dolgozni (ahogy tanulni is), ugyhogy 2-3 kozott fekszem.

Felesegem tovabb is alszik, ha tud, mert ket csecsemo mellett kisse rapazodikusak az ejszakak. De elotte is hasonlo volt a bioritmusunk, egyszeruen este jobban porog az agyunk, zajlik az elet.

2020. okt. 10. 21:24
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tinikorom óta este 6-7 körül kitágul a pupillám, és olyan aktív leszek, hogy nem igaz. Covid előtt home office és normál munkaidőm volt felváltva... fú, de utálom a normált. 6-kor kelni, 7-kor indulni, 8-ra beérni, és egész délelőtt csak pislogok ki a fejemből, olyan lassú vagyok, mint egy lajhár. Ha itthonról dolgozom, akkor este 6-kor ülök le dolgozni, hajnali 4-ig tolom, és szinte füstöl a billentyűzet, olyan gyors vagyok.

Apámnak volt baja a későn keléssel, ami visszatekintve kicsit fura. Anyummal 7-kor keltek, elmentek vásárolni, hazajöttek, és apám feküdt vissza otthoni ruhában a bevetett ágyba. Velem is csak akkor morgott, ha egyhuzamban aludtam délig. Ha mondjuk 10-kor felkeltem, megágyaztam, felöltöztem, majd visszafeküdtem, akkor nem volt baja. Fura. És egyszer sem nyávogtam a porszívó miatt. Elég vicces lett volna.

2020. okt. 10. 21:47
 50/60 anonim ***** válasza:
83%

Az én szüleim is ilyenek, aki nincs talpon 8ig, elb*ta a napot, utáltam.

Most a gyerekem ébreszt f7-7 fele minden nap évek óta, nagyon várom, hogy kamaszodni kezdjen, és újra beköszöntsön az életembe a délig alvás :D

2020. okt. 10. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!