Tényleg ekkora probléma, hogy 11-12 között szoktam felkelni? Téged zavarna?
Szülőkhöz szól a kérdésem. Anyám ezen problémázik, hogy hétvégén 11-12 között szoktam felkelni. Mondtam neki, hogy nem fogok hétvégére ébresztőt állítani, akkor kelek amikor jól esik. Fent vagyok 1-2 ig éjjel, úgyhogy nyilván nem fogok 8-kor már felkelni. Szeretek este sokáig fenn lenni, éjjeli bagoly típus vagyok. Szerintem ez a hajnali 1-2 annyira nem is durva, sok barátom van akik bőven tovább maradnak.
Szerintetek is ez akkora probléma?
18 éves vagyok.
39. igen, az vagyok. mert ha buliról van szó, annak is megadom a módját... azért a tanulást emeltem ki, mert az írtad egyetemre jársz. de ok, örülök, hogy lejött a lényeg...
és ja, kössz hogy szóltatok, hogy nem is nekem szólt a kérdés... megspóroltuk volna a fölösleges köröket, ha nem is válaszolok.
#41 álmomban írtam. Alva szoktam az órákat is követetni, nem volt egyértemű?”:OOO”
#42 szerintem nem volt felesleges, jó hogy leírtad.
Én is kb így kelek és 2-3 körül fekszem. Anyum van, hogy már 4-kor kel, mert megy munkába. Nem túl nagy a lakás, de szerencsére van ajtó mindenhol és anyám se idegbetegen csapkodva végzi a dolgát, cserébe én is csendben mocorgok este.
Ugyan úgy hagynám a gyereknek én is, hogy aludjon ameddig jól esik
Jött egy ilyen privát:
“ En hajnal 3kor fekszek es 5kor.kelek.
Kirugdosnalak es vernelek borszijjal.
Sot ha lany lennel f@szra huznalak 12kor te kis g*ci”
😂😂 emberek mit érezték?
IT vezeto vagyok, 10-f11-kor kelek, ha tehetem, mert este jobban lehet dolgozni (ahogy tanulni is), ugyhogy 2-3 kozott fekszem.
Felesegem tovabb is alszik, ha tud, mert ket csecsemo mellett kisse rapazodikusak az ejszakak. De elotte is hasonlo volt a bioritmusunk, egyszeruen este jobban porog az agyunk, zajlik az elet.
Nekem tinikorom óta este 6-7 körül kitágul a pupillám, és olyan aktív leszek, hogy nem igaz. Covid előtt home office és normál munkaidőm volt felváltva... fú, de utálom a normált. 6-kor kelni, 7-kor indulni, 8-ra beérni, és egész délelőtt csak pislogok ki a fejemből, olyan lassú vagyok, mint egy lajhár. Ha itthonról dolgozom, akkor este 6-kor ülök le dolgozni, hajnali 4-ig tolom, és szinte füstöl a billentyűzet, olyan gyors vagyok.
Apámnak volt baja a későn keléssel, ami visszatekintve kicsit fura. Anyummal 7-kor keltek, elmentek vásárolni, hazajöttek, és apám feküdt vissza otthoni ruhában a bevetett ágyba. Velem is csak akkor morgott, ha egyhuzamban aludtam délig. Ha mondjuk 10-kor felkeltem, megágyaztam, felöltöztem, majd visszafeküdtem, akkor nem volt baja. Fura. És egyszer sem nyávogtam a porszívó miatt. Elég vicces lett volna.
Az én szüleim is ilyenek, aki nincs talpon 8ig, elb*ta a napot, utáltam.
Most a gyerekem ébreszt f7-7 fele minden nap évek óta, nagyon várom, hogy kamaszodni kezdjen, és újra beköszöntsön az életembe a délig alvás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!