Tényleg ekkora probléma, hogy 11-12 között szoktam felkelni? Téged zavarna?
Szülőkhöz szól a kérdésem. Anyám ezen problémázik, hogy hétvégén 11-12 között szoktam felkelni. Mondtam neki, hogy nem fogok hétvégére ébresztőt állítani, akkor kelek amikor jól esik. Fent vagyok 1-2 ig éjjel, úgyhogy nyilván nem fogok 8-kor már felkelni. Szeretek este sokáig fenn lenni, éjjeli bagoly típus vagyok. Szerintem ez a hajnali 1-2 annyira nem is durva, sok barátom van akik bőven tovább maradnak.
Szerintetek is ez akkora probléma?
18 éves vagyok.
Nem vagyok szülő,de azért leírom a véleményemet.
Ha nincs semmilyen családi program,teendő akkor szerintem nincs ezzel baj.
Tudom, hogy ez a tizenévesek szokása, majd kinősz belőle, úgyhogy többnyire befognám a számat. De néha azert szólnék, igen.
Felnőttként màr biztos nem b*sznám el így a napom, hogy délben keljek. 8 óra a maximum.
Köszönöm a válaszokat.
#3 igazából nem kelek 6-7-kor hétköznap se. Átlagban 10 fele szoktam, mert már egyetemre járok és reggel nincsenek úgy óráim, csak kedden. Akkor kelek 8-kor (itthonról jelentkezem be). A korom miatt ne higgyétek, hogy gimis vagyok. Jövő hónapban leszek 19.
idegesítő, hogy nem lehet porszívózni, habot verni, mosógépet indítani, mert őkelme még alszik, és képes sértett arccal kivakkanni, hogy miattunk ébredt fel.
pedig az ebéd, a tiszta ruha és tiszta lakás a hétalvó kedvéért is készül.
#6 ki mondta, hogy nem tanulok? Szoktam, csak nem korán reggel. Ha 8-kor kelnék, akkor se tanulnék, max délután. Takarítani se reggel fogok. Felkelhetnék 8-kor ébresztővel, de délig úgyse csinálnék semmit, akkor annak mi értelme? Inkább alszom.
#7 “őkelme”:DD na persze.
Engem is zavarna.
Egyrészt ez az éjjeli bagoly-pacsirta felosztás sem úgy működik, ahogy néhány ember gondolja, másfelől amíg egy családtagom alszik, nem szeretek hangoskodni.
Viszont a dolgok 99%-a hanggal jár.
Ha most erre azt reagálnád, hogy anyád ugyanúgy porszívózik, nem zavar téged, attól még őt zavarhatja, hogy ő dolgozik, te még nagyban alszol még.
Ha meg már volt emiatt szóváltás köztetek, akkor ne várd el, hogy mindenki azt lesse mikor kelsz fel, mert te neked olyan jó hajnalig fennmaradni.
Ui.: Irigellek a 8 órás keléssel, én is egyetemista vagyok, de minden nap 6-kor kelek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!