Tényleg ekkora probléma, hogy 11-12 között szoktam
felkelni? Téged zavarna?
Figyelt kérdés
Szülőkhöz szól a kérdésem. Anyám ezen problémázik, hogy hétvégén 11-12 között szoktam felkelni. Mondtam neki, hogy nem fogok hétvégére ébresztőt állítani, akkor kelek amikor jól esik. Fent vagyok 1-2 ig éjjel, úgyhogy nyilván nem fogok 8-kor már felkelni. Szeretek este sokáig fenn lenni, éjjeli bagoly típus vagyok. Szerintem ez a hajnali 1-2 annyira nem is durva, sok barátom van akik bőven tovább maradnak.
Vagy a telefonodat nyomkodod, és posztolod instán a műkörmödet stb . Meg hisztizel ha anyád megkér valamire . Vigyázz nehogy meghúzd magad
2020. okt. 10. 11:51
12/60 anonim válasza:
Ha a 7-es által leírt dolgok nem gondok, akkor nem zavarna. De ne legyen képe elvárni az illetőnek, hogy kussoljak délig a saját házamban, pláne többedmagammal, mert ő az, aki nem normális ritmusban él (most lehet megsértődni a jelzőn, majd a saját lakhelyén mindenkinek a sajátja lesz az).
2020. okt. 10. 11:52
13/60 anonim válasza:
Engem nem zavar. Három gyerekem van, kettő korodbeli. Ha akarnak felőlem du kettőig is aludhatnak. Csak akkor kell korábban felkelniük, ha tényleg muszáj. Amíg szundiznak elmegyünk kirándulni férjemmel és a kistesovap. Olyan kaját sütök, ami hamar megvan pl. Sütőben sült csirkecomb. Senkit sem zavar, h sül a Sütőben. Nem zajos. Szóval én nem szólok. Pihenjenek nyugodtan. <3 ui. : egy ideális anyós jelölt
2020. okt. 10. 11:55
14/60 anonim válasza:
Nekem az a filozófiám, hogy mindent szabad, ami másnak nem árt. Ha mellette rendesen tanulsz, és nem kötsz bele a család korábban kelő tagjaiba, hogy teszik a dolgukat (és adott esetben zajt csapnak, ameddig te még alszol), akkor hajrá. Ha nekem pl. ahhoz van kedvem, hogy éjfélkor bakugrásban megkerülöm az ágyamat, de nem zavarok vele senkit, az is rendben van. Még ha valakinek furcsa is.
2020. okt. 10. 11:56
15/60 anonim válasza:
Mondjuk azt egy szóval se állította a kérdező, hogy lecseszi az anyját, ha esetleg 9-kor húst mer klopfolni. Amíg nem várja el, hogy miatta délig suttogjon meg lábujjhegyen járkáljon mindenki, addig nem lenne ezzel problémám. Én is szerettem tovább aludni hétvégén, mondjuk nekem az azt jelentette, hogy max olyan 10-ig, de nem vagyunk egyformák. Az én szüleim sem bszogattak ezért.
2020. okt. 10. 11:56
16/60 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal baj hogy néha van lehetőséged addig aludni, ameddig jól esik. Ez nyilván nem azt jelenti hogy a családnak ehhez alkalmazkodni kell, nálam is volt olyan hogy sokáig aludtam hétvégente, de apám attól még ugyanúgy nyírta a füvet reggel 9től:D
2020. okt. 10. 11:58
17/60 A kérdező kommentje:
#10 sehol sem látok kritikát. Az, hogy valakinek kifejtem miért nem működőképes az ötlete, nem jelenti azt, hogy nem bírom a “kritikát”.
#11 igen, pont így van, ezt biztos onnan tudod mert már 10 éve ismerősök vagyunk. Ja, nem.
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 10. 11:58
18/60 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy csendben legyenek egyébként. Mindenki ezzel jön. Nekem mindegy ki mit csinál, füldugóval alszom a szomszéd kutyák ugatása miatt.
2020. okt. 10. 12:00
19/60 anonim válasza:
Szülő vagyok és soha nem érdekelt, hogy hétvégén a gyerekem hánykor kelt, különösen, ha előtte bulizni volt és hajnali 3-kor feküdt le.
Igaz, én nem felejtettem el, hogy tizenévesen én is szerettem (volna) sokáig aludni, de vasárnap mindig ki voltunk verve az ágyból, mert kellett menni a misére. Már akkor megfogadtam, hogyha én szülő leszek, ezt (is) másképp fogom csinálni.
2020. okt. 10. 12:01
20/60 anonim válasza:
A körülményektől fugg. Mi 3 szintes csaladi hazban elunk, a veled majdnem egykoru gyerekem szobája a tetőtérben van. Mivel a konyha és a nappali lent van, nem zavarjuk egymást. Ő alszik, én végzem a dolgom. Ha egy egyszintes lakásban élnénk zavarna nagyon, de én is őt. Vagy én nem tudnám a dolgomat végezni, vagy ő nem tudna aludni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!