Tényleg ekkora probléma, hogy 11-12 között szoktam felkelni? Téged zavarna?
Szülőkhöz szól a kérdésem. Anyám ezen problémázik, hogy hétvégén 11-12 között szoktam felkelni. Mondtam neki, hogy nem fogok hétvégére ébresztőt állítani, akkor kelek amikor jól esik. Fent vagyok 1-2 ig éjjel, úgyhogy nyilván nem fogok 8-kor már felkelni. Szeretek este sokáig fenn lenni, éjjeli bagoly típus vagyok. Szerintem ez a hajnali 1-2 annyira nem is durva, sok barátom van akik bőven tovább maradnak.
Szerintetek is ez akkora probléma?
18 éves vagyok.
De azzal remélem tisztában vagy, hogy nem te vagy az Úristen, aki saját képmására teremtette a világot!
Minden ember más, más alvásigényekkel, más fiatalon, középkorúan és más idősen. Sőt, más gyerekként és más szülőként.
Én szülő vagyok, de bevallom, hogy nem irigylem a majdani gyerekedet (ha lesz). Mert amennyiben igaz és tényleg csak 20 éves vagy, akkor ilyen kategorikus, ellentmondást nem tűrő elvekkel és stílussal mint ami neked van, nem lesz irigylésre méltó sora.
#32 és most már a 33-is.
Ugyan már olvassátok vissza a 26-os kommentet!
Mintha a nagyanyám írta volna (telefonnyomkodás stb.) miközben fensőbbséges magasságból kritikát gyakorol(sz) azok felett, akik igénylik a későbbi kelést.
Ráadásul a kérdés bevezetése:
"Szülőkhöz szól a kérdésem."
Nem vagy szülő, de máris előrelátható, hogyha a gyereked 6-7 óránál tovább szeretne aludni, mi lesz a reakciód.
37-es! Valóban felesleges a vita, de egy vitához minimum ketten kellenek, úgyhogy ezt magadnak is mondhatod! Ismét csak: Nem a kérdésre válaszolt és nem szülő.
SZÜLŐKHÖZ SZÓLT A KÉRDÉS!
#26 “ és csak ha nem tanulással (vagy egyéb hasznos dologgal) töltöd az idődet, akkor időpocsékolás”
You must be fun at parties🤣
Egyébként köszönöm a válaszokat. Senkit nem pontoztam le, aki a kérdésre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!