Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez meg védésnek...

Szerintetek ez meg védésnek számít anyámnál?

Figyelt kérdés
Anyám a piacon dolgozik, azt mondta oda ment hozzá egy vén asszony hogy neveljen meg engem mert szerinte rám férne mert neki nem tetszik ahogyan élek. Anyám azt mondta rá állítása szerint hogy fel nőtt vagyok és egyedül élek. És ő ezzel le tudta. Szerintem meg ez nem meg védés, az a meg védés hogy törödjőn a saját dolgával, vagy mi köze neki az én gyerekemhez stb De ez nem meg védés ez olyan mintha azzal jött volna ha együtt élnénk bele szólna az életembe cím. És az anyámmal a kapcsolatom mindigis olyan volt hogy sose állt ki mellettem és sose volt velem full őszinte csak sajnos az anyám és szoktam vele néha beszélgetni.

#anya, apa, kapcsolatok
2020. okt. 7. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem kekeckedni akarok veled, de hol derült ki számodra, hogy a Kérdező lány?

2020. okt. 7. 13:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló látatlanban is jól levette az anyámmal való kapcsolatomat. Igen mindigis ténylegesen ilyen volt, és van vele a kapcsolatom. Neki mindigis a látszatt volt a fontos meg mások véleménye, ő sose volt olyan egyenes mint én, ő amolyan kétszínű mű mosolyú volt akit mások véleménye és a látszatt érdekelte, és sose védett meg engem egész életében mindig azzal jött én legyek mindenkinél különb és másabb stb untam amint tehettem el is költöztem tőle. Azóta se élek vele, néha mikor meg szorulok anyagilag nyílván hozzá megyek kérni pénzt, de ezen kívül sose jöttem jól ki vele, mert fáj, hogy nem tud olyan szülő lenni mint más szülök.
2020. okt. 7. 13:45
 13/18 kicsibarany ***** válasza:
73%
Kérdező, pont ez az eset zavart annyira, hogy megírd? Hogy nézett volna ki ha a piacon árusként elkezd veszekedni egy látszólag vásárló öregasszonnyal? Elriasztotta volna a többieket.
2020. okt. 7. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, O ott egy eladó.

Nem állhat le vitázni senkivel sem.

Örülj neki.

Az én anyám rám uszított olyan embereket...

2020. okt. 7. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Az íràsodbol arra tippeltem volna hogy kB 14 éves lehetsz.

Teljesen jól reagálta le.

2020. okt. 7. 16:14
 16/18 A kérdező kommentje:

25éves vagyok, és annak örültem volna ha azt mondja hogy semmi közöd hozzá, törödj a saját dolgoddal, és ne szólj bele milyen vagyok a gyerekemmel.

Ha én nekem lenne gyerekem a helyébe szülőként így reagáltam volna.

2020. okt. 7. 16:28
 17/18 Savlekotő ***** válasza:
Ha ennyire ki nem állod miért vagy vele kapcsolatban?
2020. okt. 7. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

11: Látom nem sokat értesz a nőkhöz.

Igazából sosem érdekeltek a százalékok, az alacsony százalékom pont abból adódik amilyen választ adtam most. Az emberek nem szeretik az igazságot és túlzottan önérzetesek is. Amit leírtam az igaz a nők többségére és hát emiatt mennek is a leszavazások, mert az igazság fájó. Mint persze totál nem érdekelnek a százalékok.

2020. okt. 7. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!