Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is élte meg rosszul a...

Más is élte meg rosszul a szülőkről való leválást?

Figyelt kérdés
Annyi pozitívumot tudok, hogy senki sem szól bele abba, hogy sajtosan vagy natúran csinálom meg a csirkemellet vagy hetente hányszor porszívózom. Illetve önbizalmat ad, hogy van X összeg a számlámon, ami az én munkám eredménye. De egyedül élni nagyon magányos érzés és hiányzik, hogy ha éjszaka jövök haza pl. a színházból, senki sem hív fel, hogy hogy tetszett a darab vagy hazaértem-e időben.
2020. okt. 5. 11:15
 1/7 anonim válasza:
68%
Nincsen párkapcsolatod?
2020. okt. 5. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Én élveztem az önállóságot. Egyébként otthon se volt rossz, csak otthon lakva sose lehetsz igazi önálló felnőtt.

Én nem voltam magányos. Otthon éreztem magam a lakásomban egyedül is.

A színházat meg miért nem azokkal beszéled meg előadás után, akikkel megnézted? Vagy ha nincs késő, miért nem hívod fel a szüleidet, hogy elmeséld nekik?

2020. okt. 5. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Én is élvezem a függetlenséget és nem egyedül lakom de mégis megvisel a dolog és hiányoznak a szüleim meg az öcsém. Még csak 2 hónapja költöztem el otthonról de hétvégente haza járok és jó lenne ha így is maradna.
2020. okt. 5. 12:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig magamnakvalo voltam es csak nagyritkan jott elo az erzes mert mindig csinaltam valamit mentem valahova. Tavasszal jott ki a magany
2020. okt. 5. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapja költöztem el otthonról, igazából összeköltöztünk a barátommal.

Nem volt nehéz, főleg, hogy társaságban vagyok.

Szeretek főzni, mosni, takarítani, stb (habár a párom segít).

Hetente videóhívásozunk, naponta chatelünk anyámmal és tesómmal (apámmal már rég nem élünk együtt).

Anyám suliba és gyakorlatra jár, valamint dolgozik, ha hazajön, naplót ír, főz, ha épp ő akar, fürdik, hamar alszik.

Húgomal többet vagyunk együtt, csak sulizik és haverjaival foglalkozik.

Jó a kapcsolatunk, nem az a nagyon szoros, sülve-főve együtt, szóval jól elvagyok.

20L

2020. okt. 5. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 18 éves koromban kezdtem el azt érezni, hogy nagyon kellemes az otthoni légkör, a kényelem, az aggodalom nélküli élet, DE elkezdtem vágyni az egyedül élésre. Otthon is én osztottam be az időmet, sose köteleztek olyan dolgokra a szüleim, amik épp nem voltak alkalmasak és felrúgták az aznapi terveimet, de ettől függetlenül voltak olyan "terhek", amikről lemondtam volna. Már vágytam arra, hogy saját magamra főzzek, saját magamat lássam el, nekem kelljen gondoskodnom magamról. Míg otthon van az ember azért akárhogy is igyekszik, nem fog naponta magára főzni és mosni, ha anyuci amúgyis elkészíti az ebédet, és beteszi a mosást.
2020. okt. 5. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Telefonon felhívhatod őket, ha nagyon hiányoznak, vagy aggódsz, hogy jól vannak-e.
2021. aug. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!