Nektek simán ment a szülőkről való leválás?
Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok és nem tudok leválni az anyámról, illetve, ő sem könnyíti ezt meg. Sokminden miatt bűntudatom van, lelkiismeretfurdalás mardos. Ajánlották már a Mérgező szülők c. könyvet, pszihológust is.
Nektek mi a véleményetek ezekről? Segíthet valamelyik?
2018. ápr. 18. 16:43
1/7 anonim válasza:
Meghaltak, szóval nem volt más választásom.
A könyvet olvasd el, és meglátod, hogy segít e.
A pszichológus biztosan segít.
2/7 anonim válasza:
Siman. 21 evesen kulfoldre koltoztem egy evre, aztan meg picit vissza, aztan 23 eves korom ota alberletben lakom es neha dumalunk a szulokkel messengeren vagy osszefutunk.
3/7 anonim válasza:
En is most fogok lassan koltozni,de eleg rossz. Marmint itt hagyni oket,a szobamat,a kis megszokott helyem..remelem idovel jobb lesz.
4/7 anonim válasza:
Igen, 14 eves koromtol szinte vendegkent jartam haza, 21 evesen vegleg koltoztem. Kamaszkent tudtam hogy az elet rendje az elkoltozes, es senki sem probalt megakadalyozni benne. Az hogy utanna onallo eletem volt meg minden penzt megert.
5/7 anonim válasza:
Fel evvel ezelott koltoztem kulfoldre, addig szulokkel laktam, azota meg nem is talalkoztunk a nagy tavolsag miatt.
6/7 anonim válasza:
20 évesen összepakoltam mindenem és átcuccoltam a vőlegényemhez (azóta férjem) Egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy maradjak. Nem érzem nagy tragédiának, hogy nem látom anyukám minden egyes nap, attól még tartjuk a kapcsolatot.
7/7 anonim válasza:
Pszichológus plusz költözés. Ennyi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!