19, felnőtt majd akkor lesz, ha úgy is viselkedik.
Amikor szól, hogy megy, és közlik, 11, ott a lehetőség érvelni, miért maradna tovább. Ha ezek után is 11, akkor annyi és kész. A minimum pedig, hogy ha ezt lesz.ja, legalább vakkant, hogy jól van.
2020. szept. 27. 13:39
22/40 anonim válasza:
Na igen, nálunk mondjuk nem 10re kell hazajonnie, de amúgy egyértelműen úgy működik, hogy szól, ha később szeretne jönni, mi meg eldöntjük oké vagy sem. Azt is tudja, ha látja előre hogy késik valami miatt, akkor szólnia kell.
2020. szept. 27. 13:47
23/40 anonim válasza:
Hát, 17 évesen én hajnal 1ig el voltam engedve. Nem értem minek kell 10re hazamennie. Kb akkor kezdődik az élet, én se akarnám ott hagyni a bulit.
Oka volt annak, hogy nem mert neked szólni.
2020. szept. 27. 14:02
24/40 anonim válasza:
20éves vagyok, soha nemvoltam visszafogva hogy mikorra menjek haza, mégis normálisabban tudtam viselkedni mint akit fogtak a szülei, rosszabul is tanultak. Ha lesz gyerekem csinálja azt amit akar normális keretek közt.
2020. szept. 27. 14:20
25/40 anonim válasza:
#16: #8 vagyok, jól érzed, nem vártam el.:) ösztöndíj is van ám a világon. Koliba felvettek, államira felvettek, szoctámot megkaptam, második félévtől tanulmányi ösztöndíjat is. Ha nem volt elég, ezt-azt diákmunkáztam mellé. Egyébként ha kértem volna se hiszem hogy adtak volna, a hideg viszony arra is kiterjedt hogy kb 500 forintért is két napig kellett könyörögni fillérre alátámasztva mire kell. Hát ebből sem kértem köszönöm szépen :)
2020. szept. 27. 14:21
26/40 anonim válasza:
Jaja, persze. 10kor kezdődik az élet. És tart 11ig a vírus miatt.
2020. szept. 27. 15:07
27/40 anonim válasza:
25ös akkor te zseni lehetsz ha 17 évesen már egyetemre jártál...mert a kérdés olyanokról szól, akik nincsenek még 18..te is azt írtad hogy már akkor is kinyílt a csipád mikor kiskorú voltál, gondolom akkor nem kaptál még egyetemi ösztöndíjakat :-D
2020. szept. 27. 15:41
28/40 anonim válasza:
Aztán az ilyen szülők csodálkoznak, amikor a nagykoru ifju bármi áron, de lekoccol.
2020. szept. 27. 15:43
29/40 anonim válasza:
Szerintem is tulz@s az a szó hogy "hazarendel" . 17 évesnek miért lenne mindenáron otthon a helye 10 kor? Ideje hogy lazíts a szabályokon egy kicsit, hiszen mindjárt 18. Pár év és önálló életet kell élnie. Ha őszinte és elmondja hol volt és kikkel akkor nem értem miért ne maradhatna tovább. Az higy tényleg ott volt-e azt nem tudod meg soha. Egy tiniknek már vannak titkai, ezt el kell fogadni. Ha elköltözik mégtöbb dologról nem fogsz tudni, akkor meg az őrület fog kerülgetni?
Szerintem büntetés helyett beszélgess vele higy szóljon telefonon ha nem megy higy ne aggódj. Találj ki egy másik időpontot pl 11-12 órát amikor nincs iskola, ha jó iskolai eredménye lesz akkor mondjuk hajnal 1-et. A kifiad lassan felnő.
2020. szept. 27. 16:58
30/40 anonim válasza:
Lazítson a szabályokon? Mikor ennyit nem tart be a gyerek, hogy akkor menjen haza, amikor mondják? Majd ha meg lehet benne bízni, esetleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!