Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz voltam kislányként?...

Nagyon gáz voltam kislányként? És szerintetek elmondjam anyámnak utólag?

Figyelt kérdés

Még olyan 6-7 éves voltam kábé, akkoriban szerettem anya fenekét lesni. Mondjuk pl. raportra hívta valami miatt a testvéremet leguggol elé, számon kéri, kiosztja, közben meg kikandikált a feneke a nadrágjából, én meg ilyenkor imádtam ezt nézni, de egyébként máskor is, amikor így villantott. Egyszerűen marha viccesnek találtam a dolgot. Olyan is volt, hogy még fél órával késöbb is azon kuncogtam, hogy láttam anyu popsiját! Tesóm meg, ha látott magamban röhögcsélni, nem értette mi ütött belém, mindig rákentem, hogy eszembe jutott egy vicces jelenet a tévéből.

Mit gondoltok? Ciki volt, hogy anyám fenekét lestem akkoriban és szerintetek elmondjam neki? Kábé 7 év eltelt azóta.

2020. szept. 27. 07:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%

12:06

Húzzál el te te szűklátókörű,homofób keserű szexhiányos frusztrált heteróka!Miért is kéne "normálisnak" lenni egy heteronormatív társadalomnak?!Mivel páran azt akarják?!A ti bajotok!Ez is "propaganda",amit sok heteró leművel,fúj!Mindenki hadd döntse már el melyik nemhez vonzódik!!Ha a kérdező full heterónak gondolná magát fel sem merült volna benne,hogy kiírjon egy ilyen kérdést!😉😉

2020. szept. 27. 12:17
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

21-es állj már le. Amit csinálsz az konkrétan úgy hangzik, mint amikor a homofóbok próbálják "kigyógyítani" a meleg gyereküket. Mondom ezt úgy, hogy teljes mértékben támogatom az lmbtq mozgalmat. Majd a kérdező tudja magától, hogy kihez vonzódik. Te se örülnél ha valaki folyton azt hajtaná neked, hogy "te márpedig hetero vagy, én tudom!!". Minden gyerek viccesnek találja, ha valakinek kilóg a feneke. 5-7 éves korban van a pisi-kaki-puki korszak amikor nagyon érdeklődnek a téma iránt és minden ezzel kapcsolatos dolog halál izgalmas és szórakoztató. Nem kell belelátni semmit.

Kérdező, nem értem miért akarnád ezt elmondani neki. Semmi értelme, tényleg.

2020. szept. 27. 13:27
 23/28 A kérdező kommentje:

Jézusom! Nem akartam vitát kirobbantani, ne haragudjatok! Csak teljesen random eszembe jutott a dolog és pont ezért írtam ide a kérdést, mert nem mertem anyának előhozakodni vele és szerintem vissza is vonom, hogy egyáltalán elmondjam neki.

Akkor ennek kapcsán inkább azt kérdezem, édesanyáktól, nagyon haragudnátok ilyen szituációkban, ami velem volt?

Szívügyeim pedig még nem is voltak, eddig még nemigen foglalkoztatott a szerelem, még kevésbé az irányultságom.

2020. szept. 27. 13:42
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
24 - kérdező valószínű anyukád is "leskelődött" - ez kisgyerekeknél mindennapos, mindent látni akarnak, megismerni. Nem kell erről vele beszélni, neked sem kell ezzel foglalkozni, kinövi ezt a kisgyerek, az a normális, te is nőj fel, nem annyira marha vicces a kilógó segg.
2020. szept. 27. 14:03
 25/28 anonim válasza:
48%
Beteg vagy, ne mondd el neki
2020. szept. 27. 14:55
 26/28 anonim ***** válasza:
77%
Kb. ennyi idős fiúként én is minden alkalmat megragadtam,hogy a szoknyája alá nézhessek.
2020. szept. 27. 17:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
6-7 évesen teljes rendben van, hogy ez vicces volt számodra. :D Nincs ebben semmi extra, nem kell túlgondolni...
2020. szept. 28. 15:34
 28/28 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm még egyszer nektek! Túlteszem magam rajta! :)
2020. szept. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!