Nagyon gáz voltam kislányként? És szerintetek elmondjam anyámnak utólag?
Még olyan 6-7 éves voltam kábé, akkoriban szerettem anya fenekét lesni. Mondjuk pl. raportra hívta valami miatt a testvéremet leguggol elé, számon kéri, kiosztja, közben meg kikandikált a feneke a nadrágjából, én meg ilyenkor imádtam ezt nézni, de egyébként máskor is, amikor így villantott. Egyszerűen marha viccesnek találtam a dolgot. Olyan is volt, hogy még fél órával késöbb is azon kuncogtam, hogy láttam anyu popsiját! Tesóm meg, ha látott magamban röhögcsélni, nem értette mi ütött belém, mindig rákentem, hogy eszembe jutott egy vicces jelenet a tévéből.
Mit gondoltok? Ciki volt, hogy anyám fenekét lestem akkoriban és szerintetek elmondjam neki? Kábé 7 év eltelt azóta.
Nem ertem ez miert olyan nagy jelentosegu dolog, hogy kerdest is kiirj errol, miert kellene elmondanod ezt neki, termeszeted dolog, hogy a kisgyerekek kuncognak az ilyesmin, sot a felnottek is szoktak.
vagy te latsz e moge tobbet??
Mi bujkálni szoktunk a kislányom elől mesztelenül mert kétrét görnyed a nevetéstől ha meglát. Volt hogy az apját nézte alsó nadrágban és elvolt szörnyülködve hogy apa bekakilt 🤣🤣🤷♀️
Amikor kicsi volt együtt fürödtem vele és akkorákat nevetett mikor megcsipte a hájam. Szerintem ez ártatlan... Nincs ebben semmi.
Én amikor nagy lány voltam akkor megszoktam mosni anyukám hátát és ha megláttam mesztelenül akkor mivan.. Az anyukám. 🤷♀️ Volt hogy siettem és akkor sminkeltem vagy vasaltam a hajam amikor fürdött. De ez fordítva is természetesnek tünik. Nem hiszem hogy ettől lezbikus vagyok vagy valami. Anyukám pelenkázott ő szült meg nevelt fel. Mivan ha meglát pucéran. Mostse zavar. Kiszoktam kérni a véleményét melltartó ügyben is.
10:37 Ez mást,amit te írsz meg más,amit a kérdező meg más,amit én írtam.
8-as vagyok
Próbáltam is megcsókolni egyébként anyut-imádtam őt és nagyon ragaszkodtam hozzá-de nyilván hárított.De szexuális vonzalmat nyilván nem éreztem iránta okoskák.
Viszont ez már jelezte a leszbikus hajlamomat,és így is lett,tényleg leszbikus lettem.
11:26
Benne van a leszbikus hajlam már most,hiába 13-14 éves.
16-os vagyok
Amúgy olyan is volt kb 5-6 éves koromban,hogy tetszett egy nőnek a terhes fotója,amin kinn van a hasa.El akartam "lopni" a képet,de rájöttek,vissza kellett adnom.Meg szintén oviban szerettem orvososat játszani,amikor szülnek.Valamiért bejött.Csak lányokkal,nem fiúkkal.Akkor valamiféle izgalmat éreztem,de ezt már nehéz felidézni kb 22 év távlatából.
Szóval a kérdező simán lehet,hogy majd leszbikus lesz,ahogy én is az lettem.
Utolsó vagyok.
A táblázatokat nézzétek majdnem legalul...
Kb 80%-ban biztos vagyok benne,hogy a kérdező 18 éves korában leszbikus lesz.Vagy biszexuális,aki erősen a nők "felé húz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!